Voordelen van fotovoltaïsche slimme kas

- Nov 13, 2018-

(1) Voordelen van landgebruik: fotovoltaïsche stroomopwekking in de loods, ecologische landbouw onder de loods en aanplanting hebben de algehele bezettingsgraad van het land verbeterd.


(2) Energiebesparende voordelen: een deel van de fotovoltaïsche stroomopwekking kan lokaal worden geabsorbeerd, waardoor het verlies op de transmissielijn wordt verminderd.


(3) Voordelen van economische voordelen: u kunt landbouwsteunfondsen aanvragen en PV kan genieten van subsidies voor prijzen van hernieuwbare energie.


(4) Werkgelegenheidsvoordeel: het kan tweedewerkstellingsmogelijkheden bieden voor landbouwers die land verliezen en het inkomen van boeren verhogen.


(5) Toegangsvoordelen: de nationale energiedienst heeft het fotovoltaïsche landbouwkasproject opgenomen in gedistribueerd projectbeheer en de benchmarkprijs van fotovoltaïsche energiecentrales geïmplementeerd, wat een gunstig beleid is voor projectarchivering en toegang tot het netwerk.


(6) Voordelen van fotovoltaïsche armoedebestrijding: het Nationale Bureau voor Armoedebestrijding vereist dat alle plaatsen zich aanpassen aan de plaatselijke omstandigheden, en fotovoltaïsche energiecentrales gebruiken in door armoede getroffen gebieden, kale heuvels, landbouwkassen of de landbouw in de faciliteit om het inkomen van de armen direct te verhogen .


(7) Voordelen van projectenselectie: de vraag naar grond voor grondcentrales is hoog. Over het algemeen kan het alleen worden gevestigd in ongebruikt land, zoals kale heuvels, kale hellingen en wadplaten. Het terrein is complex, de geologische omstandigheden zijn slecht en de bouw van krachtcentrales is moeilijk. Het agrarische licht-complementaire project kan algemene landbouwgrond gebruiken om de bouw van een fotovoltaïsche energiecentrale te realiseren zonder de aard van het landgebruik te veranderen.