Aluminium beugel worden veel gebruikt

- May 24, 2018-

PV-beugelstaal is een speciale ondersteuning voor zonnepanelen in het fotovoltaïsche zonne-energiesysteem. Het wordt veel gebruikt in civiele en industriële fotovoltaïsche zonne- en zonne-energiecentrales. De primaire materialen zijn: aluminiumlegering, roestvrij staal en ijzer.


Er is een ondergedompeld gegalvaniseerd stalen frame, een roestvrijstalen frame en een aluminium beugel die momenteel wordt gebruikt, en de zonnecelcomponenten worden meestal buiten geïnstalleerd, zodat de ondersteuning de problemen van zon en regen, corrosie, roest en zoutschade heeft.


Op dit moment zijn de soorten fotovoltaïsche steiger die in China worden gebruikt, onderverdeeld in drie soorten, type staal, aluminiumlegering en betonnen steun. Het primaire gebruik is verdeeld in drie soorten omgevingen, concrete ondersteuning, voornamelijk gebruikt in grote projecten en in het veld, uiteraard zijn er enkele beperkingen. De toepassing van aluminiumlegeringondersteuning is uitgebreider. Het wordt voornamelijk gebruikt voor civiel gebruik en de toepassingsschaal wordt voornamelijk gekenmerkt door lichte, mooie en corrosiebestendige ondersteuning. De grootte van de stalen steun kan worden gebaseerd op de kleine steun en mediumsteun, en de stalen steun wordt op meer brede schaal gebruikt.


Koopwaar in PV-rek daalde min of meer, terwijl de stijging en daling van de stijgende grondstoffen ook tussen 1% - 2% lagen. De grootste afname in roestvrijstalen platen schommelt tot -11,81%. Het traditionele koude seizoen van de fotovoltaïsche steiger is aangebroken, de behoeften van het stroomafwaartse beroep en de overcapaciteit van de fotovoltaïsche steigerindustrie zijn overcapaciteit, omdat de internationale economie zo diep in de modder ligt dat de economische neerwaartse druk van de binnenlandse economie groot is en er is geen spoor van stabiliteit en verandering in de downlink van de reële economie.


Hoewel er in de fotovoltaïsche markt veelvuldig sprake is van branden in binnen- en buitenland, zijn alle beroepen nog steeds op de weg van een relatief stabiele ontwikkeling. De fundamentele reden is dat de toename van de efficiëntie van overzoeken en het ontbreken van een perfecte professionele structuur ongetwijfeld zal leiden tot de moeilijkheid van thermisch verzinkte C-staal fotovoltaïsche ondersteuning industrie. De bevordering van technologische upgrades, het gebruik van goederen en de omvang van het gebruik is onmisbaar geworden voor de ontwikkeling van China's thermisch verzinkte C-staal fotovoltaïsche ondersteuningsindustrie.


Wat de fotovoltaïsche architectuur van China betreft, hebben de Verenigde Staten en de Europese Unie een "dubbeleveilig" onderzoek uitgevoerd naar de fotovoltaïsche grondstoffen in China, en nu zijn er Australische antidumpingzaken. Volgens de lekkage, Japan of China zal "dubbele tegen" op China's fotovoltaïsche grondstoffen, en later kan leiden tot imitatie van andere landen. En China's fotovoltaïsche ondersteuningsbedrijven moeten doen om de uitdagingen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd, te bespreken en de ontwikkeling van de industrie te ondersteunen als een doorbraak door wetenschappelijke en technologische innovatie, het verbeteren van wederzijds leren en diepgaande communicatie, het opzetten van meer strategische samenwerkingsverbanden en het gezamenlijk openen van de markt.