Installatie van fotovoltaïsche elektriciteitscentrale met stalen dakpannen

- Dec 25, 2019-

Bij de installatie van fotovoltaïsche energieopwekkingssystemen verschilt het verdeelde energieopwekkingssysteem op het dak van de installatievorm van de grondcentrale.


Onderzoek naar de locatieselectie van de fotovoltaïsche array op het voorste dak

1. Dakstructuur (vaste beugel om waterdicht te garanderen).

2, gordingafstand, richting, maatafstand.

3. Dakconstructie en componentenindeling.

4. Vermijd schaduwen.


De stalen dakstructuur

1. De soorten gekleurde stalen daken zijn hoofdzakelijk onderverdeeld in hoekvormige, rechtopstaande hemlock- en ladderachtige structuren.


2. kleur stalen dak armatuur vorm

Vorm van dak in trapeziumkleur met stalen dak

Hoekvorm type stalen dak in kleur

Installatietype van een stalen dak in kleur met rechte naad


3. Doe goed waterdichting

Zorg er bij het installeren van een fotovoltaïsch systeem eerst voor dat het wordt geïnstalleerd zonder het dak te beschadigen. Het dak met een waterdichte laag moet ponsen vermijden, en het gekleurde stalen dak moet waterdichte lijm of rubberen kussens gebruiken om te ponsen.


De belangrijkste punten om aandacht te besteden aan de rangschikking van componentvierkanten:


1. De richting van de beugel en de nok en het dakpaneel


De fotovoltaïsche steunkiel staat loodrecht op het dakpaneel


Tijdens de installatie staat de kiel van de fotovoltaïsche beugel loodrecht op de dakhelling om de glijkracht te verminderen


Beugel kiel langs de helling (niet aanbevolen)


2, de lengte en breedte van de componenten


Tijdens de installatie worden de lengte en breedte van de module bepaald op basis van het dakoppervlak. Wanneer de lange zijde van de module loodrecht op de kiel staat, worden de kosten van de beugel bespaard. Houd de breedte van de kabelgoot tijdens het installeren.


3. Caigang dakbelasting


Onder normale omstandigheden zal de fotovoltaïsche stroomopwekkingsapparatuur geïnstalleerd in de staalconstructiewerkplaats het gewicht met 15 kg per vierkante meter verhogen. De daken van grote commerciële ondernemingen hebben over het algemeen tekeningen van het oorspronkelijke ontwerpinstituut. Als we vóór de inspectie tekeningen kunnen verkrijgen, kunnen we de dakconstructie en de elektrische constructie gedetailleerd begrijpen. Controleer of de dakbelasting voldoet aan de installatievereisten door middel van de tekeningen, controleer de ontwerpwaarde van de constante belasting in de bouwkundige ontwerpinstructies en bepaal of andere belastingen worden toegevoegd naast het eigen gewicht van het dak, zoals buizen, ophangapparatuur en dakbevestigingen, en bepaal de constante belasting Is er ruimte om fotovoltaïsche energiecentrales te installeren.