Vergelijking van gemeenschappelijke landbouwkassen en fotovoltaïsche intelligente landbouwkassen

- Nov 11, 2018-

(1) Gewone landbouwkassen: laat zonlicht naar binnen projecteren, en laat minder water- en warmteverlies over, zodat in de kas een anti-seizoensomgeving kan worden gevormd.


(2) Fotovoltaïsche landbouwkas: het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem, dat een combinatie is van broeikas- en daktechnologie, kan niet alleen zorgen voor de normale werking van de faciliteiten in de stal, maar ook de groeisnelheid van planten verhogen. Het is een combinatie van koolstofarme energiebesparing, milieubescherming en toerisme. Nieuw hightech agro-ecologisch bouwproject.


Fotovoltaïsche landbouwkassen zijn een nieuw model voor fotovoltaïsche toepassingen. In vergelijking met de bouw van gecentraliseerde grootschalige fotovoltaïsche grondcentrales, hebben fotovoltaïsche landbouwkasprojecten veel voordelen:


(1) Voldoen aan de vraag naar elektriciteit in de landbouw en het genereren van energieopwekkingsvoordelen


Het gebruik van energieopwekking op het dak kan voldoen aan de vraag van landbouwkassen, zoals temperatuurregeling, irrigatie, verlichting, enz., En kan ook worden verkocht aan netbedrijven om de voordelen te realiseren en voordelen te genereren voor investeringsmaatschappijen.


(2) Flexibiliteit om een omgeving te creëren die geschikt is voor de groei van verschillende gewassen


Door zonnepanelen op te zetten met verschillende lichttransmissie op landbouwkassen, kan deze voldoen aan de verlichtingsbehoeften van verschillende gewassen, en kan hij verschillende gewassen met een hoge toegevoegde waarde, zoals biologische landbouwproducten en waardevolle zaailingen, planten en kan hij ook planten buiten het seizoen realiseren en prima aanplant.


(3) Een nieuw pad voor groene landbouwproductie


In vergelijking met traditionele landbouw, besteedt het meer aandacht aan de input van wetenschappelijke en technologische factoren, besteedt het meer aandacht aan management en management en besteedt het meer aandacht aan de verbetering van de kwaliteit van de arbeiders. Als een nieuw type landbouwproductie en -beheerwijze bevordert het de promotie en toepassing van regionale landbouwwetenschap en -technologie. Agrarische wetenschap en technologie en agrarische industrialisatie worden de pijlerindustrieën voor regionale landbouwefficiëntie en boereninkomen.


(4) Effectief verlichten van de tegenstelling tussen mensen en land en bevordering van de duurzame ontwikkeling van de sociale economie


Fotovoltaïsche agrarische componenten voor de opwekking van broeikasgassen gebruiken het dak van landbouwkassen, bezetten de grond niet en zullen de aard van het landgebruik niet veranderen, waardoor grondbronnen worden bespaard. Het kan een actieve rol spelen bij het effectief verminderen van de grote reductie van cultuurgrond.


Aan de andere kant zijn fotovoltaïsche projecten gebouwd op de oorspronkelijke landbouwgrond en is de landkwaliteit goed, wat bevorderlijk is voor de ontwikkeling van moderne landbouwprojecten. De ontwikkeling van moderne landbouw en ondersteunende landbouw is bevorderlijk voor de combinatie van de secundaire en tertiaire industrie en de primaire industrie. En het kan het economische inkomen van lokale boeren direct verhogen.