Overwegingen voor de selectie en de bouw van zonnepaneel ontwerp en de bouw proces ondersteunen

- Aug 07, 2018-

1. de structuur van de installatie van de PV zonne-array beugel moet eenvoudig en duurzaam. De materialen gebruikt voor de vervaardiging van de zonne-PV-montagebeugels moet bestand zijn tegen de barre omgeving van de projectsite, zorgen voor 25 jaar van verwering en corrosie weerstand en structurele sterkte. Gegalvaniseerde aluminium profielen, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal zijn ideale keuzes. Op hetzelfde moment, de lassen kwaliteitseisen van de haakjes moeten voldoen aan de eisen van de nationale standaard "Code voor de aanvaarding van bouw kwaliteit van stalen structuren" (GB50205-2001). De matrix haken zijn ontworpen om lichter in gewicht voor ontwerp en vervoer.

2. in het bouwproces van fotovoltaïsche array foundation en zonnepaneel beugel is het noodzakelijk om te voorkomen dat schade aan de bijbehorende gebouwen en bijkomende faciliteiten. Als lokale schade wordt veroorzaakt door de bouw, moet het worden gerepareerd in de tijd na de bouw.

3. tijdens de installatie van de PV-array op het dak, moeten de sokkel ingesloten onderdelen stevig gelast of verbonden met de stalen balken van de hoofdstructuur van het dak. Als het niet mogelijk om te lassen verbinding maken als gevolg van structurele beperkingen, moeten maatregelen worden genomen om het verhogen van de gehechtheid van het voetstuk en het dak. Focus op het en repareren met draad spannen of stent extensie. Nadat de sokkel is voltooid, wordt het naar de schade van het dak of overeenkomstig de voorschriften van de nationale norm "Code voor aanvaarding van dakbedekking Engineering-kwaliteit" (GB50207-2002) om te voorkomen dat water lekkage en regen lekkage worden waterdicht.

4. de zonne-montageframe en beugel van de PV-module moeten op betrouwbare wijze worden aangesloten op het systeem van de aarding.