Gedistribueerde PV: problemen met de installatie van het systeem

- Nov 24, 2018-

01

Hoe stabiel is het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem, zal het over een paar jaar niet mogelijk zijn?

Door gebruik te maken van reguliere merkcomponenten, zijn ze gecertificeerd door 's werelds gezaghebbende monitoring, hebben ze de zoutsproei- en ammoniakcorrosietest doorstaan en hebben ze uitstekende prestaties bij het genereren van energie bij weinig licht. Na 20 jaar gebruik kunnen de stroomopwekkingsprestaties van de componenten boven de 80% worden gehouden.


02

Heeft het installatieonderdeel problemen met illegale bouw of renovatie van het huis?

Volgens de relevante nationale wet- en regelgeving is het dak gedistribueerde fotovoltaïsche stroomopwekkingssysteem geen illegale constructie. Zolang de toepassing via legale kanalen wordt ingediend en de fotovoltaïsche energiecentrale op de juiste manier is ontworpen en gebouwd, wordt het staatsnet aangesloten op het elektriciteitsnet.


03

Nadat u een gedistribueerd PV-systeem hebt geïnstalleerd en op het elektriciteitsnet hebt aangesloten, hoe onderscheidt u dan of het huidige elektriciteitsverbruik in uw huis afkomstig is van het elektriciteitsnet of van uw eigen zonnemodule?

Nadat de installatie van het gedistribueerde fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem is voltooid, zal het netwerkbedrijf inspectie en acceptatie van de netaansluiting uitvoeren. Nadat de acceptatie is goedgekeurd, worden er twee meters bij de eigenaar thuis geïnstalleerd. De twee meters berekenen afzonderlijk de stroomopwekking van het fotovoltaïsche systeem en het elektriciteitsverbruik van de stad. Meting. De eenvoudigste manier is om naar de meter te kijken, zolang het PV-systeem op de meter draait, gebruikt het de elektriciteit die door de zonnemodule wordt opgewekt.