Gedistribueerde PV: weer problemen

- Nov 25, 2018-

01

Beschadigt u de PV-modules als u ondervindt dat veeleisende omgevingen zoals hagel?

De druksterkte prestaties van regelmatige onderdelen is gecertificeerd door de internationale professionele organisaties. Non-sharp onderdelen zijn over het algemeen niet beschadigd. Het wordt aanbevolen dat de eigenaar een formele verzekeringsmaatschappij vinden voor de zonne-energiecentrale. Zolang de verzekering wordt gekocht, zullen natuurrampen worden gecompenseerd.


02

Wilt u het fotovoltaïsche systeem verbreken tijdens onweer?

Gedistribueerde fotovoltaïsche power generatie systemen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen van de bliksem, dus er is geen noodzaak om te verbreken. Als u zich zorgen maakt, dat kunt u de schakelaar van de breker van het vak combiner verbreken, afgesneden van de circuit-verbinding met de PV-module, en Vermijd het gevaar veroorzaakt door de directe blikseminslag die niet kunnen worden verwijderd door de bliksem bescherming module.


03

Wanneer het weer koud in de winter is, zal er dan onvoldoende macht?

De hoeveelheid elektriciteit die is opgewekt door een fotovoltaïsch systeem wordt namelijk beïnvloed door de temperatuur, maar het effect is zeer klein. De factoren die rechtstreeks betrekking hebben op de hoeveelheid elektriciteit die is opgewekt zijn de intensiteit van straling en de zon en de temperatuur van de zonnecel module. In de winter, de temperatuur is relatief laag, en de duur van de zon is kort, zodat de algemene energieopwekking zullen minder dan in zomer, dat normaal is.


04

Werkt het fotovoltaïsche systeem nog steeds na continu regenachtige dagen of mistige dagen na de installatie?

Fotovoltaïsche modules kunnen ook het genereren van elektriciteit onder bepaalde omstandigheden met weinig licht. Smog heeft een impact op fotovoltaïsche energieopwekking, maar de impact op de generatie energieverbruik niet hoger is dan 5% (met uitzondering van ernstige haze). Onder normale omstandigheden is de hoeveelheid elektriciteit die is opgewekt op een regenachtige dag slechts ongeveer 10-20% van normaal. De netgekoppelde power generatiesysteem en het distributienetwerk worden geëxploiteerd in parallel. Wanneer het fotovoltaïsche systeem niet voldaan kan worden, zal de kracht van het raster automatisch worden aangevuld en is er geen probleem van onvoldoende kracht en stroomuitval.