Heeft de fotovoltaïsche energiecentrale persoonlijke veiligheidsrisico's?

- Aug 27, 2018-

Naarmate de behoeften van mensen aan een beter leven toenemen, hebben de consumptiepatronen van bewoners ingrijpende veranderingen ondergaan, van de tevredenheid van het gewicht van de producten tot het streven naar kwaliteitsverbetering, is er stilletjes groene consumptie ontstaan en zijn de variëteiten van groene consumptie voortdurend verrijkt, met betrekking tot de traditionele ecologische organische voedsel, energiebesparende en waterbesparende apparaten, groene bouwmaterialen, groen voedsel, en geleidelijk uitbreiden. De verkoop van producten voor de bescherming van de gezondheid en het milieu, zoals luchtreinigers en waterzuiveringsinstallaties, neemt een grote vlucht en gerecyclede producten worden op grote schaal geaccepteerd door de markt. Fotovoltaïsche energieopwekking en nieuwe energievoertuigen zijn duizenden huishoudens binnengedrongen. Nu is het begonnen met fotovoltaïsche verwarming en het is een nieuw huis met energiebesparing en milieubescherming!

De verwarming van kolen in het noorden wordt op een warme manier uitgevoerd. Dit is vooral om de leefomgeving van mensen te verbeteren en de schade veroorzaakt door smog te voorkomen. Fotovoltaïsche verwarming + verwarmt niet alleen verwarming en verwarming in de winter, maar bespaart ook zomerse warmte door in de zomer te koelen. Daardoor bespaart u hoge elektriciteitsrekeningen en bereikt u de drie voordelen van inkomen, verwarming en koeling. Het meest unieke is de levensduur van fotovoltaïsche cellen gedurende meer dan 25 jaar, de levensduur die andere elektrische apparatuur niet kan bereiken.

In de afgelopen jaren is het vanwege de overheidssubsidies door mensen overal erkend. Het is alleen vanwege de verlenging van de 531-subsidie limiet. Maar het is nog steeds winstgevend, vooral voor de grote consumenten. PV is de laatste jaren niet meer onbekend, maar sommige mensen overwegen nog steeds of er potentiële veiligheidsrisico's zijn in fotovoltaïsche energiecentrales?

1. Heeft de fotovoltaïsche energiecentrale van het huishouden straling?

De huishoudelijke fotovoltaïsche energiecentrale bestaat uit een fotovoltaïsche module, een fotovoltaïsche omvormer, een fotovoltaïsche ondersteuning en een fotovoltaïsche kabel;

Fotovoltaïsche energieopwekking zet lichtenergie rechtstreeks om in gelijkstroom via de eigenschappen van de halfgeleider en converteert vervolgens de gelijkstroom in een wisselstroom die door ons kan worden gebruikt via de omvormer. Er is geen chemische verandering en nucleaire reactie, dus fotovoltaïsche stroomopwekking zal geen kortegolfstraling hebben;

Daarom: Fotovoltaïsche energieopwekking is niet-vervuilende, niet-stralende en onuitputtelijke schone energie.

2. Is het schadelijk voor het lichaam?

Omdat de PV-module niet wordt uitgestraald, kan deze enkele schadelijke UV-stralen in de zon reflecteren, dus het zal niet alleen schade aanrichten, maar ons ook helpen om enkele schadelijke UV-stralen te weerkaatsen!

Tegelijkertijd zijn fotovoltaïsche energie schone energie. We gebruiken fotovoltaïsche elektriciteitscentrales om elektriciteit te genereren, wat overeenkomt met een besparing van 0,4 kilogram standaardkolen, terwijl de emissie van schadelijke stoffen wordt verminderd met 0,272 kilogram koolstofstof, 0,997 kilogram koolstofdioxide, 0,03 kilogram zwaveldioxide en 0,015 kilogram stikstofoxiden. .

Op deze manier wordt onze luchtkwaliteit beter en beter, en de smog wordt verminderd!

3. Zal de dakbevestiging van de fotovoltaïsche centrale op zonne-energie worden beschadigd?

Huishouddaken hebben over het algemeen een draagvermogen van 200KG per vierkante meter. Op dit moment zijn de polykristallijne silicium fotovoltaïsche modules en PV zonne-montagebeugelsystemen die gewoonlijk worden gebruikt 30 KG per vierkante meter, en het lagerprobleem is ook de eerste overweging voor elk PV-energiecentraledesign. Professioneel ontwerp zal volledig rekening houden met vaste belasting op het dak, windbelasting, sneeuwbelasting, seismische belasting, etc.

Daarom is er geen probleem met de op het dak gemonteerde fotovoltaïsche energiecentrale.