Vaste fotovoltaïsche zonne-beugel PK tracking fotovoltaïsche bevestigingssteun

- Sep 04, 2018-

Bij de huidige, fotovoltaïsche ondersteunt zijn hoofdzakelijk onderverdeeld in twee categorieën, bijhouden van fotovoltaïsche ondersteunt en vaste fotovoltaïsche zonnepanelen ondersteunt.
Aan het begin van het ontwerp, worden de vaste PV zonne-bevestigingsbeugel op voorhand berekend volgens de plaatselijke omstandigheden van de milieu-, klimaat- en andere voorwaarden. Het is vast onder welke hoek om de maximale zonnestraling om te bereiken van de maximale kracht centrales. De positie van het materiaal is in het algemeen vastgesteld en zal niet worden aangepast. Het voordeel is dat de prijs laag is, het zonnepaneel montage structuur stabiel is, en het onderhoud in principe onderhoudsvrij zijn in de latere fase is. Het nadeel is dat het gemiddelde jaarlijkse aantal uren zonneschijn voor fotovoltaïsche systemen, lager zijn.
Het type spatiëring fotovoltaïsche ondersteuning is het installeren van een tracking-systeem op de steun van fotovoltaïsche zonnepanelen, die de hoek van de fotovoltaïsche component te volgen van de timing van de beweging van de zon kunt aanpassen. Het voordeel is dat door het bijhouden van de elevatie-hoek en de azimuth-hoek, de zonnestraling kan worden verhoogd, waardoor het bedrag van de elektriciteitsproductie, en de jaarlijkse gemiddelde sunshine relatief lang is. Het nadeel is dat de investeringskosten in het beginstadium relatief hoog is, en het onderhoud is verplicht in de latere fase. Hoe groter de installatie hoek van de PV-module, hoe groter het vierkant afstand van het ontwerp, des te groter het landoppervlak vereist voor dezelfde geïnstalleerde capaciteit, en de aanpassing van de tilt hoek van de haak naar gelang het seizoen. , waardoor de kosten van de exploitatie en het onderhoud.