Vaste fotovoltaïsche ondersteuning haken

- Nov 18, 2018-

De fotovoltaïsche array doet niet draaien met veranderingen in de invalshoek van de zon, zonnestraling op een vaste wijze ontvangen. Volgens de instelling van de helling, het kan worden verdeeld in: optimale hellingshoek vaste type, geneigd dak type vaste en hoek verstelbare vaste type geneigd.

1. beste kantelen vaste type:

Ten eerste, de beste hoek van de installatie van het lokale gebied wordt berekend, en dan alle de arrays worden vastgezet met de Knikhoek, geïnstalleerd en worden momenteel veel gebruikt in plat dak dak centrales en gemalen centrales.

(1) plat dak dak - concrete stichting zonne-bevestigingssteun

Voordelen: goede windweerstand, hoge betrouwbaarheid, en beschadigt niet de waterdichte structuur van het dak.

Nadelen: Er moet een concrete stichting eerst maken en onderhouden van voldoende kracht voor het uitvoeren van latere beugel installatie, en de bouwperiode is langer.

(2) vlakke dakbedekking - concrete ballast zonnepaneel ondersteuning beugel

Voordelen: Het bouwproces van de concrete ballast beugel is eenvoudig, en de beugel kan worden geïnstalleerd op hetzelfde moment wanneer het gewicht wordt gemaakt, opslaan van bouwtijd.

Nadelen: De concrete ballast steun heeft relatief arme windweerstand. Bij het ontwerpen van het gewicht van het gewicht, is het noodzakelijk dat de lokale maximale windenergie volledig.

(3) macht grondstation - concrete stichting beugel

Volgens verschillende basisvormen, de Stichting gegoten-in-place gewapend beton kan worden onderverdeeld in gegoten-in-place betonnen palen en gegoten ankers.

Voordelen: De cast-in-place gewapend beton foundation heeft minder grondwerk, minder concrete versterking, lagere kosten en snellere constructie snelheid.

Nadelen: De bouw van gegoten-in-place gewapend beton Stichting is onderworpen aan milieufactoren zoals seizoenen en weer, en de constructie-eisen zijn hoog. Zodra deze is voltooid, kan niet het worden aangepast.

Zelfstandige en strip concrete stichting

Voordelen: De onafhankelijke strip concrete stichting keurt de versterking extensie foundation, de bouwmethode is eenvoudig, de geologische aanpassingsvermogen is sterk en de Stichting diepte te embedding kunnen relatief ondiepe.

Nadelen: De onafhankelijke en strip-vormig betonnen Stichting engineering heeft een grote hoeveelheid arbeid, vereist een veel arbeid, opgraving en backfilling van de aarde, lange bouwperiode en grote schade aan het milieu.

Prefabriceer concrete holle kolom Stichting

De Stichting geprefabriceerde betonnen holle kolom wordt wijd gebruikt in elektrische centrales met slechte geologische omstandigheden zoals water-licht aanvullende elektrische centrales en getijde vlakke elektrische centrales. Op hetzelfde moment, als gevolg van het voordeel van de fundamentele hoogte, is het ook meer gebruikt voor berg-centrales en landbouw licht aanvullende elektrische centrales.

(4) macht grondstation - metalen stapel beugel

Metalen stapel ondersteunt ook op grote schaal worden gebruikt in de centrales van de grond, en voornamelijk kunnen worden onderverdeeld in spiraal stapel Stichting ondersteunt en invloed van stapel Stichting ondersteunt.