Wees niet scherp bij het krijgen van PV zonne-montagebeugels op de goedkope

- Aug 29, 2018-

Zoals we weten allemaal, zonne-energie, fotovoltaïsche energieopwekking is een minimum 20 jaar op lange termijn inkomen project, dan het aantal "20" jaren wordt weerspiegeld. Fotovoltaïsche zonne-stents zijn relatief versnipperd. Het vereist meer delicate vakmanschap, met name voor het bijhouden van de zonne-haken. De kwaliteit van de lassen is erg belangrijk. De kwaliteit van de lasnaad bepaalt direct de kwaliteit van de galvanisatie.

Fotovoltaïsche zonnepanelen ondersteuning haken

De driedimensionale stalen zonne-montage structuur houdt zich bezig met de verwerking van het bijhouden van de zonne-haakjes, van de verfijning van tekeningen in de vergadering van onderdelen, en de kwaliteit van fotovoltaïsche ondersteunt strikt wordt gecontroleerd. De ontwerper zorgvuldig analyseert de tekeningen volgens de tekeningen, en vervolgens het aankopen van de grondstoffen van de zonne-haken. Deze stap is zeer belangrijk. Het personeel van de verkrijging van het bedrijf aankopen strikt volgens de lijst van tekeningen. De materiële materialen en grootte voorschriften strikt worden gecontroleerd, en ze niet bezuinigen en vervalsen. De keuze van de zonne-ondersteuning kan niet worden goedkoop voor een beetje, maar verliest de reputatie van de industrie.

Fotovoltaïsche ondersteuning kolom

Bij het produceren en verwerken van fotovoltaïsche zonnepanelen montagebeugels, kan het worden opgevat als exquise staalconstructie verwerking. Omdat de onderdelen zijn relatief verspreid, moeten het productiepersoneel strikt volgen de tekening ontwerp om de kwaliteit van de producten, met name voor de kwaliteit van de gaten en de kwaliteit van de lassen. Het vennootschappelijk kwaliteit inspecteurs shift inspecties om de kwaliteit van het product.

Ronde buis numerieke besturing boren

De laatste stap is voor het verpakken en verzenden van de fotovoltaïsche zonne-haken. De producten zijn ingedeeld in de lijst. Voor sommige verspreide zonne-beugel accessoires, de verpakking is gemarkeerd, en de productnaam en hoeveelheid zijn gemarkeerd op het vak om productverlies te voorkomen tijdens het vervoer.