Home zonnepaneelsystemen

- Dec 31, 2019-

Het kopen van een zonnepaneelsysteem voor uw huis kan verwarrend zijn als u verkeerd wordt geïnformeerd. Aangezien de meeste panels voor de meeste Amerikanen een relatief nieuw concept zijn, is enig onderzoek nodig. Hier hebben we enkele van de meest gestelde vragen verzameld over het aankoopproces van een zonnepaneelsysteem voor uw huis.


Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Omdat er veel soorten woningen zijn, is er niet een eenduidig ​​antwoord. Het aantal zonnepanelen dat u voor uw huis nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

1.Uw energieverbruik

2. hoeveelheid direct zonlicht in uw omgeving

3. positie van de zonnepanelen

4.Klimaat (bij koeler weer wordt er meer energie verbruikt voor het verwarmen van uw huis)


Hoe kan ik het aantal zonnepanelen berekenen dat ik nodig heb?

1. Begin met het beoordelen van uw energiebehoeften. Bekijk uw maandelijkse energierekening in de loop van het jaar om uw gemiddelde maandverbruik te schatten. Zorg ervoor dat u rekeningen van elk seizoen bijvoegt om rekening te houden met veranderingen in het verbruik.

2. Evalueer vervolgens de dagelijkse hoeveelheid direct zonlicht in uw omgeving het hele jaar door naar de website van het Renewable Resource Data Center te gaan en naar uw regio te zoeken. Hoe meer direct zonlicht je krijgt, hoe minder panelen je nodig hebt.

3. Zoek naar energiespecificaties per paneel op de website van de leverancier. Raadpleeg de leverancier voor een schatting van het aantal zonnepanelen.


Waar kan ik zien of mijn staat een stimuleringsprogramma heeft voor het kopen van panelen?

Ga naar de Renewable Resource Data Center-website voor meer informatie over uw staat. Veel staten hebben enkele richtlijnen waaraan u zich moet houden om een ​​staatskorting te krijgen. Controleer de specificaties zorgvuldig. Moet ik de panelen zelf installeren of een expert inhuren?

Als u probeert kosten te besparen, kunt u overwegen om de panelen zelf te installeren. U moet dit echter alleen proberen als u bedreven bent in het bedraden van elektrische snoeren. Als u niet zeker weet of u het systeem veilig kunt installeren, is het altijd een betere optie om een ​​professional te raadplegen.


Hebben de panelen onderhoud nodig?

Als u in een zeer droge omgeving woont, moet u uw panelen regelmatig stofvrij maken, omdat stof het vermogen van het paneel om licht te absorberen, vermindert.

Ik heb momenteel niet veel geld om te besteden aan het kopen van panelen, kan ik er maar een paar kopen en later meer panelen toevoegen? Ja. Investeren in een of twee panelen is een geweldige manier om uw elektriciteitsrekening op lange termijn te verlagen. U kunt het geld dat u bespaart gebruiken om in de toekomst meer panelen toe te voegen.