Thuis zonne-energie opwekking

- Dec 05, 2019-

In de wereld van vandaag is overal om ons heen alternatieve energie aanwezig, zoals zonnepanelen voor huizen. Er zijn tegenwoordig in wezen twee verschillende soorten systemen voor woningen op de markt. De ene soort is in staat om direct zonlicht te gebruiken om elektriciteit te creëren, terwijl de andere soort de kracht van de zon of de stralen van de zon gebruikt om water te verwarmen.

Zonnepanelen die water rechtstreeks verwarmen, kunnen worden gebruikt om water voor huishoudelijk gebruik te verwarmen, om zwembaden te verwarmen en om water te verwarmen dat door buizen stroomt die metalen platen verwarmt en zo warmte in uw huis afgeeft.

Zonnepanelen voor huizen die directe elektriciteit opwekken uit de zon worden fotovoltaïsche cellen of PV-cellen zonnepanelen genoemd. Een fotovoltaïsche cel bevat materialen die zijn gemaakt van verschillende metalen die fungeren als een halfgeleider die zonlicht omzet in elektriciteit. Wanneer het zonlicht de halfgeleiders of het metaal in het zonnepaneel raakt, creëert het een positieve lading aan de ene kant van de halfgeleider en een negatieve lading aan de andere kant waardoor een elektrische stroom wordt gecreëerd die gelijk is aan een kleine batterij. Hoe meer oppervlak, evenals meer daglicht, stelt u in staat om meer elektriciteit te genereren uit een zonnepaneel. Batterijen zijn aangesloten op het apparaat om elektriciteit te bevatten of vast te houden voor toekomstig gebruik.

Hun plaatsing op uw huis moet worden bepaald door de breedtegraad van uw woning en een gebied met de minste hoeveelheid schaduw en verstopping door de zon. Als uw dak op het zuiden ligt, kan de meest voordelige plaats voor uw te plaatsen systeem op uw dak zijn om ruimte te besparen en optimaal onbelemmerd zicht op de zon te hebben, ongeacht de tijd van het jaar. Als u eenmaal hebt bepaald waar uw systeem in de gunstigste hoek voor het PV-systeem voor woningen moet worden geplaatst, is dit dezelfde breedtegraad als waar u vanuit de vlakke grond of horizontaal schuin woont. Als u bijvoorbeeld in Buffalo New York woonde, zou u zich op de breedtegraad van 42,91 graden bevinden, zou u willen dat de hoek van uw PV-systeem 42,91 graden gemeten vanaf de vlakke grond zou zijn.