Hoe de huidige zonnepaneeltechnologie uw maandelijkse elektriciteitsrekening kan elimineren.

- Dec 30, 2019-

Early adopters van het creëren van zonne-energie in en voor residentiële woningen groeien.

Onlangs had mijn moeder zelfs zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd. Dit systeem genereert niet alleen alle elektriciteit die ze ooit nodig zal hebben, maar het zal ook een overschot genereren waar ze krediet voor krijgt!

Ik betaal ongeveer $ 250 per maand voor elektriciteit. Als je bedenkt dat die kosten een aantal jaren helemaal weg kunnen gaan, is het een klein fortuin!


Hier zijn vijf factoren die aangeven of het overwegen van deze technologie nu zinvol voor u is.


Ten eerste zijn de kosten van het kopen of leasen van een nieuw zonnepaneelsysteem voor uw dak een enorme factor. Gelukkig dalen de kosten hier snel. Er kunnen ook systeemaankoop- of leaseprikkels (prijsverlagingen) worden aangeboden op bepaalde tijden van het jaar.


Ten tweede is het kortingsprogramma dat u op het moment van ondertekening tot uw beschikking had, historisch gezien een belangrijk pluspunt, omdat het de kosten aanzienlijk kon verlagen. De totale korting van mijn moeder was 70% van $ 40.000. Elk jaar wat beschikbaar is in termen van kortingen verandert en het hangt ook af van waar je woont.


Ten derde, wat uw huis krijgt voor zuidelijke blootstelling is een grote factor. Als uw huis weinig of geen zuidelijke blootstelling heeft, zal dit waarschijnlijk niet iets zijn dat u nu kunt nastreven, terwijl u in uw huidige huis bent. Sommige mensen denken dat dit probleem verdwijnt omdat ze een wijd open, ongebruikt veld naast hun huis hebben. Dat doet het niet. De kosten voor een op zichzelf staand fotovoltaïsch systeem gaan exponentieel omhoog, althans bij dit schrijven. Dit zal voor u financieel niet haalbaar zijn gezien wat hier momenteel beschikbaar is en de huidige kosten.

Ten vierde, het flankerende bruikbare dakoppervlakmateriaal voor het gedeelte op het zuiden is een ander ding dat moet worden overwogen. Als u bijvoorbeeld dakkapellen heeft, verstoort dit de continuïteit en laten uw bruikbare beelden vallen voor de installatie van zonnepanelen.


Ten vijfde, de hoeveelheid daglicht en zonnige dagen die uw regio gemiddeld jaarlijks krijgt, telt veel. Als u bijvoorbeeld in Seattle, Washington of Portland, Oregon woont, werken de cijfers mogelijk niet voor u op basis van de huidige technologie en kosten.


Ik werkte eerder dit jaar met SolarCity en Sungevity. Beide zijn goed geïnformeerde bedrijven. Met hun hulp kun je elk van deze vragen beantwoorden.


Er is nog iets om te overwegen dat verschilt van de 5 factoren die ik al heb behandeld, maar misschien even belangrijk. Het heeft te maken met uw stroomverbruik. Je denkt misschien dat een teveel dat je niet nodig hebt, je krediet krijgt, enz. Nou, hoe krediet wordt behandeld is niet altijd hetzelfde. Het hangt af van uw hulpprogramma en waar u woont. Mijn moeder verliest bijvoorbeeld alle tegoeden die ze aan het einde van het kalenderjaar heeft opgebouwd. Dit in tegenstelling tot (wordt mij verteld), sommige hulpprogramma's in sommige delen van het land zullen u daadwerkelijk een cheque bezorgen en u rechtstreeks betalen voor de energie, op een regelmatige basis.


Ook, hoewel ik een huis op het zuiden en een dak had, was de bruikbare oppervlakte niet erg veel. Het systeem zou slechts ongeveer 30% van mijn elektriciteitsbehoeften aankunnen. Mijn break-even punt zou slechts 3 jaar zijn. Maar omdat ik niet veel van mijn rekening kreeg, heb ik besloten om te zorgen voor efficiëntere fotovoltaïsche technologie met een kleinere voetafdruk. Het is een berekende kans die ik neem. Het kan 10 of 15 jaar duren voordat de technologie beschikbaar is. Ik hoop dat het er maar een paar zullen zijn! Het was een huurovereenkomst van 15 jaar waaraan ik zou worden opgesloten. Ik wil gewoon mijn opties nu open houden.


Elke situatie is anders. En ik weet dat voor velen van jullie de timing perfect zal zijn om dit nu na te streven!