Hoeveel jaren kunnen de onderdelen van een gedistribueerde PV-systeem worden gegarandeerd?

- Aug 19, 2018-

Gedistribueerde fotovoltaïsche power generatie systemen zijn nu meer en meer gebruikte in duizenden huishoudens, en more and more mensen besteden aandacht aan deze sector. Handelaren en klanten hebben echter verschillende opvattingen over de levensduur en garantie leven van zonne-energie. Vervolgens, hoe lang moeten de zonne-montage-onderdelen, omvormers en toebehoren van de fotovoltaïsche power generatiesysteem worden gerechtvaardigd? Laten we analyseren enkele van de bestaande gegevens.

1, onderdelen

Componenten zijn het duurste onderdeel van het gehele systeem en de kern van het zonnestelsel. Dus, moeten de zonne-modules voor meerdere jaren worden gewaarborgd?

Haar garantie varieert van merk tot merk. We weten allemaal dat de waarborging van de kwaliteit van de eerste regel component bedrijven is onderverdeeld in twee categorieën, een garantie op het product is, anderzijds power generatie garantie is, de garantie op het product over het algemeen 10 jaar is en de kwaliteit gegarandeerd onderdelen kunnen bereiken productgarantie voor 25 jaar; De hoeveelheid garantie is 25 jaar, en de power generatie bedraagt ongeveer 20% binnen 25 jaar.

2, de omvormer

De kosten van de omvormer is niet hoog, hoewel de kosten niet de hoogste is, maar het is het enige deel van het elektriciteitssysteem in het hele zonnestelsel, en de hersenen van het zonnestelsel. Het is zeer belangrijk om te zetten van de DC power verzameld door het onderdeel in AC. Een uitstekende zonne-energiesysteem moet echter onlosmakelijk verbonden met zonne-energie omvormers met stabiele werking en hoge efficiëntie bijhouden. Dus, moeten de zonne-energie omvormers voor meerdere jaren worden gewaarborgd?

De keuze van de omvormer is gerelateerd aan de hoeveelheid stroom die door het gehele systeem gegenereerd. Op dit moment, de kwaliteit van de omvormers met gegarandeerde kwaliteit is meestal 5 jaar, en de garantieperiode wordt uitgebreid tot 25 jaar. Evenzo kunnen we kiezen de kwaliteit verzekering boeken van's werelds eerste regel zonne-energie omvormer bedrijven voor vergelijking. Evenwel is over het algemeen een garantie van vijf jaar verleend.

3, de zonne-bevestigingsbeugel

Naast zonnepanelen en omvormers is een groot deel de zonnepaneel steunregeling voor de beugel.

De zonnepaneel ondersteuning beugel is een vaste bescherming voor de PV-module en is ook de belangrijkste component van het hele systeem. De zonne-energie bevestigingsmateriaal voor de beugel is nu beschikbaar in aluminiumlegering en staalconstructie. Beide materialen kunnen worden gebruikt voor meer dan 25 jaar vanaf het materiaal zelf. Echter, als gevolg van de verschillende processen, er zijn subtiele verschillen. Bijvoorbeeld, als de dikte van de aluminiumlegering onvoldoende is, oxidatie zal veroorzaken en het weer zal worden verweerd door de zee. De stalen zonnepaneel montage beugel systeem vereist een voldoende gegalvaniseerd dikte op het oppervlak, meestal met behulp van een thermisch verzinken zink proces. Het oppervlak wordt behandeld door thermisch verzinken. De gemiddelde dikte galvanisatie is 65μm. De dikte van de beugel kunnen gelijk is aan of groter is dan 2,5 mm. Het heeft drukbestendigheid, sterke wind resistentie en weerstand tegen corrosie. De levensduur kan het bereiken van meer dan 25 jaar. Als het proces van oppervlaktebehandeling en eigen kracht niet voldoende zijn, kan het in drie tot vijf jaar worden beschadigd.

Speciale vermelding bestaat uit de windweerstand van het zonnepaneel support systeem, met inbegrip van voorwaartse winddruk en negatieve winddruk. In het algemeen, de wind weerstandsniveau in de kuststeden 12 moet bereiken of hoger, tot 14, terwijl in de steden van het binnenland, niveau 12 is prima.

Het zonnepaneel montage beugel systeem moet het gebruik van materialen die zorgvuldig zijn ontworpen door de fabrikant van de beugel. Het moet een volwassen en redelijke oplossing, en mag niet volledig DIY. Het moet worden ontworpen door ervaring, met name de staalconstructie beugel systeem, en moeten worden ontworpen en ontworpen door gekwalificeerde ontwerp instituten. verificatie. Anders, een wind van X jaar zal komen, en het hele zonnestelsel zal instorten.

4, andere accessoires

Naast onderdelen, omvormers en zonnepaneel montagebeugels, de rest zijn kabels, elektrische kasten en andere accessoires.

Omdat de kabel een gemeenschappelijke component is, gebruik de buitengebruik UV-bestendig en anti-veroudert PV-specifieke DC kabels, omdat het PV-systeem is blootgesteld aan regen en wind hele jaar door, zodat de dienst leven en corrosie weerstand van de kabel. De kabel binnenshuis gebruikt moeten voldoende huidige ecologische draagkracht, en de communicatie kabel anti-interferentie vermogen kan garanderen, en de levensduur kan bereiken meer dan 25 jaar.

Volgens het werkelijke gebruik van de andere hulpstoffen kunnen de levensduur meer dan 25 jaar zonder menselijke schade.

samengevat

Via de bovenstaande punten, kunnen we dat het leven of het hele systeem, de garantie moet de kortste product, en vervolgens door de vervanging van de apparatuur en onderhoud voor het hele systeem leven garantie analyseren.

De uitgebreide garantie voor de onderdelen is 10 jaar en de power generatie garantie is 25 jaar;

De geïntegreerde garantie voor de omvormer is 5 jaar en kan worden uitgebreid tot 25 jaar;

De garantie voor andere materialen moet 25 jaar.