Hoe moet gedistribueerde PV reageren op tyfoonaanvallen?

- Sep 08, 2018-

Voor gedistribueerde fotovoltaïsche systemen, voordat de tyfoon komt, is het noodzakelijk om de kwaliteit van de gebouwen die worden ondersteund door de fotovoltaïsche projecten zorgvuldig te controleren en de sterkte van zonnepaneelbevestigingsconstructiecomponenten zoals fotovoltaïsche modules en fotovoltaïsche zonnepaneelondersteuningen te controleren. Bovendien kan, indien van toepassing, een verzekering worden gekocht.

Hoe is het versterkt?

1. Voer een uitgebreide inspectie uit van de geïnstalleerde PV-modules en projecten in aanbouw, inclusief de afstelling van de bevestigingen en bevestigingsmiddelen van de schroeven en vervang de beschadigde bevestigingsmiddelen onmiddellijk. Indien nodig kan het tandemsamenstel aan de loefzijde worden gebundeld en gefixeerd met een dubbele draad van 2 mm vierkante draad.

2. De voorruit kan worden bevestigd aan de beugelsteun van het fotovoltaïsche zonnepaneel om te voorkomen dat de beugel met de wind meedraait; de grondankers die aan beide zijden door de rots zijn geboord, zijn aangedrukt; de bouten van het hele veld worden aangedraaid;

3. Versterking van de inspectie van componenten en bevestigingsbeugels van zonnepanelen. Zodra losse componenten en zonnepaneelbeugels worden gevonden, moeten deze op tijd worden gefixeerd.

4. Als de belasting van het dak van de stalen dakpannen niet voldoet aan de lagervereisten, moet deze worden versterkt volgens het juiste ontwerp.