Hoe u een fotovoltaïsch zonnepaneel kiest

- May 24, 2018-

1, we moeten rekening houden met het milieu en de locatie van de site.

Omdat de omgeving anders is, zullen de indices en vereisten van de fotovoltaïsche zonnecollector anders zijn, dus moet de onderneming rekening houden met de omgeving en de locatie van het veld bij het kiezen van de voedingskaart. Als het wordt toegepast in de zonnige omgeving in het zuiden, kan het zonlicht worden verzameld met de mogelijkheid om de lichtenergie te verzamelen. Om het beste energieopwekkingseffect te bereiken, bij gebruik in sneeuw, lage hoogte en meer continue regenachtige dagen in een speciale omgeving, is het het beste om een duurzame en reserve voedingskaart te kiezen.


2. Besteed aandacht aan de after-sales service

Wanneer het fotovoltaïsche zonnepaneel van goede kwaliteit is, zullen veel gebruikers soortgelijke problemen hebben, maar dit kan worden beoordeeld door de after-sales service van de fabrikant. Wanneer de after-salesfabrikanten de stroomopwekkingsapparatuur voor klanten leveren, zullen zij hen het overeenkomstige certificaat van product- en garantiekaart geven. Wanneer er problemen ontstaan, zullen de gebruikers er niet alleen problemen mee hebben. U kunt telefonisch overleg plegen, u kunt het fabriekspersoneel ook vragen om de fout zorgvuldig te controleren.


3, moeten we aandacht besteden aan de prijs en kwaliteit van de producten

Er is een rechtstreeks verband tussen de prijs van het product en de investeringskosten van de onderneming, en de betrouwbare fotovoltaïsche apparatuur voor zonne-energie kan naast de redelijke prijs van het product voor de gebruiker ook een hogere kwaliteit en betrouwbare kwaliteit bieden, zodat de consument moet betalen speciale aandacht voor de twee aspecten van het product om de gebruiker het te laten installeren. Nadat de fotovoltaïsche apparatuur voor zonne-energie is voltooid, kan deze bepaalde elektriciteitskosten besparen en een betere kwaliteitsborging krijgen.