Hoe de kwaliteit van de installatie van een gedistribueerd PV-systeem te identificeren?

- Sep 17, 2018-

Voor PV-gebruikers die niet over de kennis van professionele PV-systemen beschikken, is het identificeren van gedistribueerde PV-systemen inderdaad enigszins moeilijk. Hoe de kwaliteit van gedistribueerde PV-installatie op een eenvoudige en intuïtieve manier te identificeren? Hier zijn een paar eenvoudige manieren.

Observatiespoor

Gedistribueerde fotovoltaïsche stroomopwekkingssystemen zijn niet te scheiden van de verbindingskabels.

Het hoogwaardige bouwteam moet netjes en regelmatig zijn bij de installatie van het gedistribueerde fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem. Na het voltooien van de lijn zal de kabel buiten de kabel worden geïnstalleerd, wat netjes en mooi is en de kabel ook kan beschermen. De rol.

Hoewel de route een van de criteria is voor het testen van de constructie, is dit geen moeilijke indicator, want of de route netjes en opgeruimd is, heeft geen invloed op de stroomopwekking. Het is echter te zien dat de algehele sterkte van de bouwzijde. Een kwalitatief bouwteam zal zeker aandacht besteden aan elk detail. Als de kabel van uw PV-systeem voor zonne-montage rommelig is, moet de workflow van het bouwteam problematisch zijn en een onbetrouwbaar bouwfeest tegenkomen. Maak je je zorgen over de kwaliteit van de hele energiecentrale?

Is er een occlusie?

Fotovoltaïsche modules worden in serie verbonden door een groep fotovoltaïsche arrays. Als sommige van hen voor een lange tijd worden geblokkeerd, hebben ze invloed op de stroomopwekking van de gehele array

Als uw huis een fotovoltaïsche zonne-energiecentrale installeert, is een PV-array 6 componenten en als een onderdeel van een van de componenten wordt gearceerd vanwege langdurige occlusie, zal de stroomopwekking van deze zes componenten worden beïnvloed. Bovendien kan langdurige occlusie op sommige componenten hotspots veroorzaken, waardoor de componenten worden beschadigd.

Daarom moet u bij het installeren van een gedistribueerde fotovoltaïsche krachtcentrale zorgvuldig observeren of er een langdurige vaste occlusie op de installatieplaats is. Het kwaliteitsconstructieteam zal de locatie van tevoren voor u inspecteren en u een redelijk installatieplan geven.

Hoek van installatie

De montagehoek van het bevestigingspaneel van het zonnepaneel voor de gedistribueerde fotovoltaïsche zonne-energiecentrale heeft invloed op de stroomopwekking. Het is voor de gemiddelde persoon moeilijk om te beoordelen of de hoek van installatie redelijk is met het blote oog. Hoewel de hoek van het installeren van PV-modules moet worden gebaseerd op de grote hoeveelheid stroomopwekking, moet u ervoor zorgen dat u de wind niet kunt weerstaan als de hellingshoek van de zonnepaneelmontagecomponenten van de PV-installatie te groot is. Als de hoek te groot is, kan deze veilig zijn in het geval van harde wind. Verborgen gevaren.

Over het algemeen hangt de helling van de componenten van het fotovoltaïsche systeem samen met de breedtegraad, afhankelijk van waar het installatiegebied zich bevindt.

Kwaliteitscertificaat en service na verkoop

Ongeacht hoe goed de bouwplaats is gebouwd en onderhouden, het eerste kwaliteitsproduct is de eerste vereiste voor het garanderen van de stroomopwekking van het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem. Een goed after-sales service-systeem is ook een garantie voor uw inkomsten op lange termijn in het verleden.

Wanneer u een fotovoltaïsch zonnestelsel installeert, moet u controleren of dit een standaardfabrikant is. De producten van de reguliere fabrikant hebben fabriekscertificaten en garantiedocumenten. Bovendien hebben de geïnstalleerde PV-modules een serienummer en heeft de omvormer een naamplaatje.