Hoe fotovoltaïsche energiecentrales op hun daken te maken, genereert meer elektriciteit tijdens het regenseizoen?

- Jul 08, 2018-

Met de voortdurende groei van de wereldeconomie worden energietekorten en milieudruk steeds ernstiger. Het verminderen van energieverspilling en de bescherming van het milieu zijn een veel voorkomend probleem geworden voor nationale economische groei en harmonieuze ontwikkeling van ondernemingen. Veel kleine partners weten dat het regenseizoen in het zuiden al aanstaande is. Zal het stroomtekort van de gedecentraliseerde fotovoltaïsche krachtcentrale in de regendagen worden afgesneden?
Nu, waar we het meest bang voor zijn, is de stroomstoring. Dit laat zien hoe belangrijk elektriciteit is. Als de PV-installatie niet werkt of de stroomopwekking laag is, volstaat het niet om de PV-installatie te gebruiken. Wordt het huis afgesneden?

In het geval van pruimen- of smogweer en lage zonnestraling, zal de fotovoltaïsche installatie niet werken als de bedrijfsspanning van de fotovoltaïsche installatie de startspanning van de omvormer niet haalt. Aangezien het netgekoppelde elektriciteitsopwekkingssysteem is aangesloten op het elektriciteitsnet, kan het elektriciteitsnet van het elektriciteitsnet automatisch worden bijgevuld wanneer het fotovoltaïsche systeem niet kan worden gebruikt, zodat er geen tekort is aan stroom en stroomuitval in het regenachtige weer en de smog.

Voor het gewone volk, hoe maak je een krachtcentrale met tienduizenden dollars om te zorgen voor een stabiele stroomopwekking en weervrij? Het is essentieel om de krachtcentrale van tevoren te ontwerpen. Bij het ontwerp van de energiecentrale moeten de mensen de juiste plek kiezen. Als de fotovoltaïsche krachtcentrale op het dak is gebouwd, moet rekening worden gehouden met de vaste belasting van het dak, de windbelasting, de sneeuwbelasting en de seismische belasting. Over het algemeen zal het in overeenstemming zijn met de "Code voor ladingen van bouwconstructies", omdat dit de enige manier is om schade aan de energiecentrale als gevolg van regen en weer te voorkomen.

1. Redelijk ontwerp

Regenwater komt vaak voor en de impact ervan op de krachtcentrale is voornamelijk te wijten aan de onderdompeling van fotovoltaïsche componenten en andere elektrische componenten door regenwater. Voor de gedistribueerde fotovoltaïsche krachtcentrale heeft het schuine dak zelf een sterke afvoercapaciteit en is het moeilijk om overmatige waterophoping te hebben. Het belangrijkste getroffen gebied is het platte dak. Wanneer de regenval te groot is, is de installatie van het platte dak relatief laag en kunnen de PV-modules worden doorweekt door regen. Op dit moment is de meest effectieve methode om wetenschappelijk een drainagesysteem toe te voegen, en bij het ontwerpen van de krachtcentrale is het noodzakelijk om volledig rekening te houden met de diepte van waterophoping en drainageomstandigheden.

2. Doe goed werk in fotovoltaïsche installatie

Installatie kan niet willekeurig zijn, het installatieproces van de krachtcentrale moet zuidwaarts zijn, zoals de naam al aangeeft, de krachtcentrale ligt op het zuiden, zodat deze de zonnelichting volledig kan accepteren. De installatiehoek is theoretisch gelijk aan of dicht bij de lokale breedtegraad, en de opstelling en tussenruimte moeten worden gecombineerd met de afmetingen van de zonnepaneelmontageconstructie van de lokale zon en het dak.

3, kies een goed apparaat

Apparatuurcomponenten, omvormers en bevestigingsbeugels voor zonnepanelen hier. Voor fabrikanten van reguliere omvormers is het in feite beschermingsklasse IP65, met waterbestendige prestaties, maar het langdurige regenweer heeft grote invloed op de apparatuur. Als de geselecteerde PV-producten het regenwater op lange termijn niet kunnen weerstaan, komt de stroomopwekking niet met de voordelen. De beugels worden lange tijd ondergedompeld in het water, hoe kan het gedurende 10 jaar worden geroest, het staal zal niet worden verkleind gedurende 20 jaar, en het zal nog een zekere mate hebben gedurende 25 jaar. De structurele stabiliteit, die speciale eisen stelt aan het materiaal van de montagebeugel van het zonnepaneel.

Samengevat, als de krachtcentrale moet doorgaan en stabiel moet werken op een regenachtige dag, moet dit worden gedaan volgens de vereisten op het gebied van ontwerp, installatie en selectie. Om te voorkomen dat de krachtcentrale door regen en regen wordt beschadigd, kunt u deze dingen doen. De fotovoltaïsche krachtcentrale kan gemakkelijk het seizoen van veelvuldige regen doorkomen, waardoor een hoger rendement wordt behaald.