Welke problemen moet ik letten bij het gebruik van de PV-centrales?

- Aug 18, 2018-


Er zijn tegenwoordig meer en meer mensen installeren van PV-centrales. Bij het installeren van PV-centrales, zijn er enkele dingen speciale aandacht aan te schenken. Welke problemen moeten worden betaald aandacht aan bij het gebruik van de PV-centrales? Wat is de specifieke situatie? Laten we leren samen.

Welke problemen moet ik letten bij het gebruik van de PV-centrales?

Op 1 December 2017, als gevolg van de lancering van een OCMW inspectie-activiteit voor huishoudelijke fotovoltaïsche elektriciteitscentrales landelijk, de "fysieke controle" van huishoudelijke zonne-energie besloeg 21 provincies landelijk en geaccumuleerde 3,165 inspectie macht stations te programmeren. Op 31 januari, werd's lands eerste binnenlandse PV elektriciteitscentrale inspectieverslag officieel uitgebracht. Laten we ontdekken de "onuitsprekelijke verborgen" achter de 3,165 huishoudelijke PV-centrales.

52,6% van de centrales hebben occlusie-problemen

Het probleem van de occlusie is altijd geweest een gemeenschappelijk probleem. Hoewel in het ontwerp van de kerncentrale, de ontwerpingenieur voorkomen het zoveel mogelijk volgens de werkelijke situatie, maar in de eigenlijke installatie en het gebruik dat zal, altijd verschillende onbeheersbare problemen te voorkomen. Het kan zijn dat de perfecte macht station op het netwerk geeft iedereen een illusie, maar dit alomtegenwoordige probleem niet negeren.

Eerst en vooral, als u ontwerpt, Vermijd zo veel mogelijk, in plaats van occluding, is het beter om minder, installeren redelijke ontwerp is zeer belangrijk; Ten tweede, in het proces van gebruik, het is noodzakelijk om regelmatig te controleren of er nieuwe occlusie rond de elektriciteitscentrale en omgaan met het in de tijd, zoals diverse gras, enz. Ten derde, gebruik geen fotovoltaïsche panelen te drogen de objecten tijdens het gebruik, die hete vlekken kan veroorzaken.

59,2% van de centrales hebben overdreven hoeveelheden stof accumulatie

Accumulatie van de stof is eigenlijk een relatief veel voorkomend probleem, en de exploitatie en het onderhoud probleem dat we aankan is ook het probleem van de accumulatie van de stof. Het verschil tussen het noorden en het zuiden van de stof is duidelijk. Het stof in het noorden is doorgaans veel ernstiger is dan in het zuiden, die betrekking heeft op het klimaat. Denk niet dat dat stof een kleinigheid is. U moet wachten tot de kerncentrale erg vies, is omdat deze is direct gerelateerd aan de hoeveelheid stroom die gegenereerd. Energiecentrales die vaak niet worden afgestoft zijn ten minste 3% minder dan die vaak worden afgestoft. 3% * 25 jaar is nog steeds verschrikkelijk ~

Het is noodzakelijk om schoon te maken de stof in een tijdige wijze. Het is niet nodig om op te geven hoe vaak het moet worden gereinigd. Wanneer de kerncentrale vies is, moet het worden opgeruimd in de tijd. Bij het reinigen van de stof in de krachtcentrale, moet u aandacht te besteden aan eigen veiligheid en veiligheidsmaatregelen te nemen. De kerncentrale moeten niet zitten kundig voor stap op de zonne-montage-onderdelen voor structuur, noch kan zij worden gereinigd met scherpe voorwerpen, die leiden schade aan de elektriciteitscentrale tot moeten.

40% elektriciteitscentrale installatie zonne-beugel Montagebeugel is niet de beste in de omgeving

De beste hoek is het beste omdat het hoogste bedrag van elektriciteit die is opgewekt dit. In de feitelijke macht installatie Fabrieksontwerp, moeten vanwege het zonnepaneel montage structuur van het dak-oppervlak, soms compromissen worden gemaakt, zoals tegel dakbedekking.

De installatie van de kerncentrale plat dak is zeker tot de beste hoek. Geef nooit de beste hoek voor het installeren van een paar platen. Tenslotte vind de structuur te verliezen. Het pannendak overwegen de zonne-montage-structuur van het huis, en u moet niet blindelings trachten de beste hoek. Afwijken van het toepassingsgebied van redelijke ontwerp.

23% van de elektriciteitscentrale DC-reeks en de wedstrijd van de omvormer is onredelijk

De dezelfde MPPT toegang tot meer dan twee DC strijkers, en de ingangsspanning en de stroom van elk kanaal moeten behouden een hoge consistentie, anders een groot parallelle verlies zal veroorzaken. Dit is de reden waarom de component-model en het aantal blokken van elke tekenreeks van de twee richtingen tekenreeks hetzelfde zijn, en de component hoeken stroken.

25,3% van de centrales hebben onvoldoende gewicht

Het gewicht van de kerncentrale is het handhaven van het gewicht van de kerncentrale onder speciale voorwaarden zoals zware wind en regen, zoals cement pieren. Als het cement pieren bezuinigen en het gewicht onvoldoende is, de kerncentrale zal worden gemakkelijk omver geblazen door de wind, waardoor schade aan de elektriciteitscentrale, en zelfs het leven van anderen in gevaar te brengen.

Het gewicht ontwerp moet berusten op de plaatselijke meteorologische gegevens voor 50 jaar, en moet strikt overeenkomstig het ontwerp en de bouw.

15% elektriciteitscentrale beugel accessoires zijn problemen

Naast het gewicht van de beugel zijn er problemen met de beugel-accessoires, zoals de roest van de aarding schroef en oneigenlijk gebruik van de klem, die genoeg tot een gevaar voor de veiligheid van de kerncentrale.

29% elektriciteitscentrale omvormer installatie is niet gestandaardiseerd

In het algemeen, de eerstelijns omvormer merken bepaalde waterdicht en stofdicht functies gebruiken, dus het is niet ongewoon voor gemeenschappelijke omvormers buiten worden geïnstalleerd. Echter is het punt aandacht te besteden aan de installatie van de omvormer om te doen een goede ruimte voor warmteafvoer. Omdat de omvormer verantwoordelijk voor de energie-conversie-station van de kerncentrale is, zal het proces onvermijdelijk een grote hoeveelheid warmte genereren. Als de warmte niet tijdig, zal het leiden tot schade aan de onderdelen en dus van invloed zijn op het effect. Power generatie en elektriciteitscentrale veiligheid.

34% van de elektriciteitscentrale toezicht wordt niet redelijkerwijs gebruikt

Waarom moet een fotovoltaïsche elektriciteitscentrale een controlesysteem? Aan de ene kant, is het om te kunnen controleren van de elektriciteitsproductie van de kerncentrale in tijd, zodat er een bodem in gedachten; aan de andere kant, het is voor de veilige en efficiënte werking van de kerncentrale, en er is een probleem in de elektriciteitscentrale, meestal een omvormer. Het monitoring systeem detecteert eerst dat als de feedback kan tijdig worden gegeven aan de eigenaar, de onderhoud van de kerncentrale kan worden verkregen in tijd om geen onnodige verliezen te vermijden.