Installatieformulier voor fotovoltaïsche zonne-energieopwekking

- May 24, 2018-

Er zijn horizontale daken, schuine daken en fotovoltaïsche daken. Het volgende zijn de volgende:

1) het horizontale dak

Op het horizontale dak kan de fotovoltaïsche array onder de beste hoek worden geïnstalleerd om de maximale stroomopwekking te verkrijgen, en de conventionele fotovoltaïsche module van kristallijn silicium kan worden gebruikt om de kosten van de componentinvestering te verlagen, en de economie is vaak relatief goed. Maar de stijl van deze installatie is over het algemeen prachtig.


2) schuin dak

Op het noordelijk halfrond zijn de daken die naar het zuiden, zuidoosten, zuidwesten, oosten of westen zijn gekanteld allemaal geschikt voor het installeren van PV-arrays. Op het gekantelde dak van de zuidwaartse richting, kan het worden geïnstalleerd in de beste hoek of in de buurt van de beste hoek om grotere stroomopwekking te verkrijgen; de conventionele fotovoltaïsche silicium siliciumcomponenten kunnen worden gebruikt, met goede prestaties, lage kosten en daarom een goede economie. Het heeft geen conflict met de functie van het gebouw en kan nauw worden gecombineerd met het dak en heeft een mooie uitstraling. De energieopwekkingsprestaties van andere daken (Pian Zhengnan) zijn ongeëvenaard.


3) fotovoltaïsche verlichting bovenaan

De transparante fotovoltaïsche cel wordt gebruikt als bouwcomponent van het daglichtdak, dat een prachtig uiterlijk heeft en voldoet aan de behoeften van lichttransmissie. Maar de top van fotovoltaïsche verlichting heeft transparante componenten nodig en de efficiëntie van de componenten is laag; naast de stroomopwekking en transparantie moeten de dakcomponenten voldoen aan de vereisten van bepaalde mechanische, esthetische, structurele verbindingen en andere architecturale vereisten. De kosten van componenten zijn hoog; de kosten voor het opwekken van elektriciteit zijn hoog; het effect van groen concept wordt bewerkstelligd voor het bouwen van de sociale waarde van het gebouw.


Gevelinstallatie zijaanzicht installatie verwijst voornamelijk naar de installatie van PV-modules in de zuidelijke muur van het gebouw, (voor het noordelijk halfrond) oostelijke muur en westelijke muur. Voor gebouwen met meerdere en hoge gebouwen is de muur het buitenoppervlak met het grootste contactoppervlak met zonlicht en is de verticale fotogalvanische gordijngevel van de fotogalvanische gordijngevel een meer algemene toepassingsvorm. Volgens de ontwerpvereisten kunnen transparant, doorschijnend en gewoon transparant glas worden gecombineerd om verschillende gevels en binnenverlichtingseffecten te creëren. Dubbellaags fotovoltaïsche vliesgevel, puntgesteunde fotovoltaïsche vliesgevel en unit-type fotovoltaïsche vliesgevel zijn veel voorkomende vormen van PV-gordijngevelmontage. Momenteel zijn de kosten van de installatie van de vliesgevel hoog en de voortgang van het fotovoltaïsche systeem wordt beperkt door de algehele voortgang van het gebouw en het uitgangsvermogen is laag vanwege de afwijking van de optimale instellingshoek van het fotovoltaïsche array. Naast een gordijngevel met fotovoltaïsch glas, fotovoltaïsche gevels, fotovoltaïsche schakeringen en dergelijke kunnen ook worden gebruikt voor het bouwen van gevelinstallaties.