Onderhoud die niet kan worden genegeerd in fotovoltaïsche elektrische centrales

- Oct 17, 2018-

1. fotovoltaïsche paneel schoonmaken

Fotovoltaïsche panelen die hebben niet is schoongemaakt voor een lange tijd zullen accumuleren een grote hoeveelheid van de stof op het oppervlak. Zelfs als het regent, omdat de hoek van de installatie van de fotovoltaïsche panelen niet erg groot is, zal accumulatie van de stof worden gevormd in de onderste helft van de fotovoltaïsche panelen, dus er moet kunstmatig schoonmaken. Spoel met water eerst, dan veeg het met een doek mop.


2. kabel onderhoud

De kabel is verantwoordelijk voor het doorgeven van energie. De verbinding moet zeer betrouwbaar. Na de extreme weersomstandigheden zoals hoge winden, regen en blootstelling, is het noodzakelijk om te controleren of de kabels stevig zijn aangesloten, met name de DC fotovoltaïsche terminals. Eenmaal los, zal de macht worden beïnvloed. Echter, als gevolg van het ontbreken van de verbinding, de hitte wordt verbrand.


3. de omvormer onderhoud

Als de DC-te-AC-apparatuur van de kerncentrale, moet de omvormer ook zorgen voor dat de verbinding is betrouwbaar, dus het is ook noodzakelijk om te controleren of de DC- en AC-kabels stevig zijn aangesloten. In het geval van losheid, neem contact op met de installateur tijdig te behandelen.

Bovendien, wanneer de omvormer werkt, zal het ook een bepaalde hoeveelheid warmte genereren. Daarom ook moet ervoor worden gezorgd dat de omvormer goede warmteafvoer heeft. Daarom moet ervoor worden gezorgd dat de omvormer wijd open is, en als er ophoping van puin, het tijdig moet worden gereinigd.

Het openhouden

Opruimen van puin in de tijd