Normale zonne-aardingsmethode - aarding aan de kant van de omvormer en aarding aan de distributiekastzijde

- Dec 02, 2018-

Ten eerste is de kant van de omzetter geaard

01 werklocatie

De algemene werklocatie (PE-uiteinde) is verbonden met de PE-rij in de verdeelkast en vervolgens geaard via de verdeelkast.

02 beschermende aarding

Er zit een aardingsgat aan de rechterkant van de behuizing van de omvormer en de aarding wordt herhaald om de veiligheid van de omvormer en de operator te beschermen.

Aarding omvormerbeveiliging van de omvormer kan alleen of met de verdeelkast (meestal) worden gebruikt

Ten tweede, de verdeelkast kant zonne-aarding

01 bliksembeveiligingsaarding

De bliksembeveiliging aan de AC-zijde bestaat meestal uit een zekering of stroomonderbreker en een bliksem overspanningsbeveiliging. De primaire bescherming wordt gebruikt om bliksem of directe blikseminslagen of andere voorbijgaande overspanningsschommelingen waar te nemen. Het onderste uiteinde van de SPD is verbonden met de aardingsbalk van de verdeelkast. op.

02 box-aarding

Volgens de "Bouwtechnische constructie bouwkwaliteitsacceptatie specificatie" 6.1.1 Kast, scherm, werkbank, metalen frame en basisstaal van de kast en plaat moeten geaard zijn (PE) of op betrouwbare wijze verbonden zijn met nul (PEN); kan worden geopend met elektrische apparaten. De gevlochten koperdraad van de deur is verbonden met de aardklem van het frame en heeft een markering.

Kasten voor kastdeuren en verdeelkasten moeten op elkaar worden aangesloten om een betrouwbare aarding te garanderen.

Alle aardingsdraden van de apparatuur in de verdeelkast moeten worden aangesloten op de PE-rij en vervolgens worden verwijderd door de PE-rij.