Optimaliseren van fotovoltaïsche zonne-array ontwerp structuur

- Sep 26, 2018-

De bevestigingsbeugel voor PV zonnecel matrix wordt gebruikt ter ondersteuning van de zonnecel-matrix. Het structurele ontwerp van de zonnecel array is ervoor te zorgen dat de zonnecel-array en de zonne-bevestigingsbeugel stevig verbonden en betrouwbaar zijn, en de zonnecel-array kan gemakkelijk worden vervangen. Beugels en andere benodigde materialen (zoals bouten) moeten worden gemaakt van duurzaam, roest-proof, UV-bestendig materiaal. De zonne-array en de beugel moet kunnen weerstaan van 120km/h van wind zonder wordt beschadigd.
Tijdens de installatie van een PV zonnecel matrix Bevestigingssteun, moeten alle vierkante matrix bevestigingsmiddelen voldoende kracht om het zonnepaneel veilig te monteren op de beugel. De zonnecel-array kan worden gemonteerd op het dak, maar de beugel moet worden aangesloten op de hoofdstructuur van het gebouw en niet op de dakbedekking. Een matrix met zonnecel grond-gemonteerd moet de minimale afstand instellen tussen de vierkante matrix van zonnecellen en de grond boven 0,3 m. De onderkant van de kolom moet veilig worden gekoppeld aan de Stichting aan het gewicht van de zonne-array weerstaan en weerstaan de ontwerpsnelheid van de wind.

In het ontwerp van PV zonnecellen matrix ondersteunende structuur is een probleem dat moet worden hoog in het vaandel het ontwerp van de weerstand tegen wind. Volgens de technische parameters van de zonnecel matrix fabrikant, kan de zonnecel array een Bovenwindse druk van 2700Pa weerstaan. Als de wind weerstand coëfficiënt is geselecteerd om te worden van 27 m/s (equivalent aan tien tyfoons), volgens de niet-viskeuze stromingsleer, de zonnecel array wordt onderworpen aan een winddruk van slechts 365 Pa. Daarom is de vergadering zelf volledig kunnen weerstaan windsnelheden van 27 m/s zonder schade. Daarom zijn de belangrijkste overwegingen bij het ontwerp de zonnecel ontwerp voor de ondersteuning van de matrix, het basisontwerp en het ontwerp van de verbinding van de beugel en de Stichting. Het ontwerp van de verbinding van de zonnecel matrix beugel en de Stichting moet worden vastgesteld door bouten.

De component zonne-montage structuur moet weerstaan milieu zoals wind en sneeuw. De montagegaten moet gemakkelijk te installeren en aanpassen, en moeten bestand zijn tegen bepaalde mechanische belasting. Het juiste bevestigingsmateriaal structuur kunnen minimaliseren op de corrosie van het frame van de component, montage structuur en materialen. De zonnecel matrix moet worden geïnstalleerd in een zodanige zorgen voor maximale blootstelling aan zonlicht, rekening houdend met de ontwikkeling in de richting van zonlicht incident tijdens de dag en de hoogte van de winter en zomer zon van de horizon tijdens het jaar. Onder normale omstandigheden, de onderdelen moeten schuin naar de evenaar worden geïnstalleerd, dat wil zeggen, moet het licht ontvangende oppervlak van het noordelijk halfrond onderdeel het gezicht van het zuiden, en het licht ontvangen oppervlak van het zuidelijk halfrond-onderdeel moet het gezicht van het noorden. In het algemeen, de hoek tussen de componenten en de grond moet verwijzen naar de lokale latitude ± (5 ° ~ 10 °).

De zonne-array wordt gecontroleerd voor de bouwvoorschriften bij de installatie op het dak, ervoor te zorgen dat het gebouw en de structuur (dak, exterieur, dragende, enz.) vereist voor de vergadering voldoende draagkracht hebben. Bij het installeren van componenten, zorgen dat de onderdelen worden geïnstalleerd op een brandwerend dak met een dak tilt hoek van minder dan 5 in / ft om brandveiligheid en ervoor te zorgen dat het veilig beveiligd is en niet door sterke aangetast winden of zware sneeuwval. Wanneer u installeert op een dak, het dak dat moet worden doorgedrongen bij het installeren van de vaste onderdelen naar behoren moet worden verzegeld ter voorkoming van lekkage.

De beugel voor het installeren van de zonnecel matrix op het platte dak van cement kan worden onderverdeeld in twee delen, één is het basisartikel van de beugel en de andere is het deel van de beugel. De basis van de beugel is gemaakt van beton met het nummer C30, en de base (cement pier) van de beugel is ingedeeld zoals in Fig. 1. Wanneer het hek te hoog is of er obstakels op de grond (leidingen, bliksem strips, bruggen zijn), kunnen de haakjes met verhoogde voeten worden gebruikt. Het dak kan worden geopend in dubbele rijen, en de achterkant van de zonne-array moet zorgen voor goede ventilatie (onderdelen en montage oppervlakken). Het minimale interval is 10 cm).
De haakjes geproduceerd door verschillende fabrikanten zijn verschillend. De haakjes die volgens de unieke omstandigheden van de site gelden zijn ook verschillend. De cement plat dak zelf gewicht beugel.