Photovoltaic Circuitsamenstelling

- Jun 29, 2018-

Het fotovoltaïsche systeem voor zonne-energie bestaat uit zonnepanelen, een zonnebatterij, een zonnecontroller en een batterij (groep). Als het uitgangsvermogen AC 220V of 110V is, moet u ook de omvormer configureren. De rol van elk onderdeel is:
(A) Zonnepanelen: zonnepanelen vormen het kernonderdeel van zonne-energiesystemen en de hoogste waarde in zonnestroomsystemen. Zijn rol is om de stralingskracht van de zon om te zetten in elektrische energie, of hem naar een accu te sturen, of een lading te duwen om te werken.
(B) Solar Controller: de rol van de solar controller is om de werkstatus van het hele systeem te regelen, en de rol te spelen van bescherming tegen overladen en over-ontlading bescherming van de batterij. In gebieden met grote temperatuurverschillen moeten gekwalificeerde controllers ook een temperatuurcompensatie hebben. Andere extra functies zoals lichtschakelaar, tijdschakelaar moeten optionele controller zijn;
(C) Accu's: loodzuuraccu's worden meestal gebruikt. NiMH-batterijen, nikkel-cadmium-batterijen of lithiumbatterijen kunnen ook worden gebruikt in kleinschalige microsystemen. Zijn rol is om de elektrische energie die wordt uitgestraald door het zonnepaneel op te slaan wanneer er licht is en deze indien nodig vrij te geven.
(D) Omvormer: de directe zonne-uitgang is over het algemeen 12VDC, 24VDC, 48VDC. Om elektrische energie te leveren aan 220VAC elektrische apparaten, is het noodzakelijk om de gelijkstroom elektrische energie gegenereerd door het zonne-energieopwekkingssysteem om te zetten in AC elektrische energie, en daarom is het noodzakelijk om een DC-AC omvormer te gebruiken.

(E) Solar-montagestructuren worden gebruikt om de zonnepanelen te ondersteunen.