Fotovoltaïsche verwarming en luchtverwarming voordelen!

- Aug 15, 2018-

Sinds de PV-531, is het beleid van de noordelijke schone verwarming zwaar hervormd voor het gebruik van schone energie voor verwarming. Veel plaatsen zijn de invoering van fotovoltaïsche + Verwarming, air energie warmtepomp Verwarming.

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, hebben grote veranderingen plaatsgevonden in alle aspecten van het leven van mensen. In termen van de manier van Verwarming, zijn er wereldschokkende veranderingen. Het is bijvoorbeeld erg populair tegenwoordig voor huishoudelijke fotovoltaïsche Verwarming. Dus wat zijn de voordelen van home PV Verwarming?

Wat zijn de voordelen van home PV Verwarming:
1, het gebruik van het hele jaar: winter kunnen bereiken fotovoltaïsche verwarming (ook beschikbaar gedurende het hele jaar) en het hele jaar door Bad gebruik. Dit is een revolutionaire vooruitgang in fotovoltaïsche boilers en een belangrijke technologische doorbraak in fotovoltaïsche toepassingen;

2. lage investering en lage kosten: de eenmalige investering voor PV verwarmingssysteem is natuurlijk lager dan de initiële investering van Centrale Verwarming, brandstof kolen gestookte ketel, etc., en geen goedkeuring vereist is. De dagelijkse operatie kost is veel lager dan die van de centrale verwarming onder de zelfde voorwaarde van de verwarming. De brandstof gestookte gas gestookte elektrische ketel is zelfs goedkoper dan de aarde verwarming en airconditioning. Het kan ook de gehele jaar zwemmen-functie, die het probleem lost dat het systeem inactief in de lente, zomer en herfst is, en de afschrijving van apparatuur wordt versneld realiseren.

3, 24 uur toepassing: hoeveel dagen te gebruiken volgens de temperatuur jaarlijks niet hoeft te maken over de hoge kosten van het gebruik van gasgestookte verwarmingsketels of air conditioners, en kan alleen open voor 2 uur per dag, andere tijden moeilijk steunen.

4, intelligente controle: de perfecte combinatie van fotovoltaïsche energie en elektriciteit, dynamische intelligente Werkingsmodus van dagelijkse uitgaven tot een minimum worden beperkt. De fotovoltaïsche verwarmingssysteem Bad bestaat uit een hoge-temperatuur-fotovoltaïsche verwarmingssysteem op het dak en een intelligent regelsysteem van indoor computer.

5, de instelling van de werking is eenvoudig: in een heleboel gebieden in zonnig weer, 24 uur per dag gebruik van PV Verwarming. Als u denkt dat de kamer een hogere temperatuur op een regenachtige dag of 's nachts moet, kunt u elektriciteit om te vullen het. De toepassing van fotovoltaïsche breedbandtechnologie en elektrische compensatie frequentie conversietechnologie kunt fotovoltaïsche zonne-energie te gebruiken tot 60% - 95% van de energie in het hele systeem.

6, veilige en schone en zonder vervuiling: eenvoudig te bedienen, gemakkelijk voor de ouderen en kinderen te gebruiken. Voorkomen dat de ziekten veroorzaakt door de kou, en maak een nieuw leven, dat is gezond, comfortabel en warm.

In de afgelopen jaren verandert met de continue looptijd van technologie en technologie, de sociale en economische consumptie milieu ook. Met de voortdurende expansie van de verwarming van de gebieden, de meeste lucht energie fabrikanten hebben hun eigen warmtepomp verwarming producten, van Noord tot Zuid ontwikkeld, van thuis naar commerciële kantoorruimte, het gebruik van lucht voor verwarming is steeds een trend.

De lucht verwarmingssysteem voornamelijk gebruikt een air Bron warmtepomp als een verwarming bron om te voltooien de verwarming van de kamer door te combineren met het einde van de verwarming. Het beginsel van de lucht-warmtepomp bron is het gebruik van de inverse Carnot principe om een grote hoeveelheid van lage temperatuur warmte-energie in de lucht met weinig elektrische energie absorberen, en om hoge-temperatuur warmte-energie door middel van compressie van de compressor, die is een energiezuinige en efficiënte warmtepomp technologie. Wanneer de lucht-warmtepomp bron in werking, absorbeert de verdamper warmte van de omringende warmte-energie in de lucht te laten verdampen overbrengingsmedium warmte. De druk en temperatuur van de werkende middellange damp worden gecomprimeerd door de compressor en de hoge temperatuur damp permanent is gebonden aan het buitenoppervlak van de voorraadtank. De condensor ringvormige buis wordt gecondenseerd in een vloeistof, de vrijgegeven warmte wordt overgedragen aan het water in de opslagtank voor air Bron warmtepomp als overbrengingsmedium verkorte warmte wordt geretourneerd naar de verdamper via de expansieklep, en vervolgens verdampt, en aldus reciprocated.

Invoering van het beginsel van de lucht verwarming systeem, dan laten we praten over de voordelen van de lucht verwarmingssysteem?

Voordelen van luchtverwarming:

1. schone en comfortabel: de lucht kan warm omhoog het verwarmen van de machine van de voet, er is de zodat de temperatuur van het geheel overdekte ruimte gelijkmatig wordt verdeeld, geen gevoel van de hete lucht, dat is gunstig voor het lichaam om vocht en heeft positieve effecten op rh eumatism en astma;

2, hoge efficiëntie en energiebesparing: 35-60 ° C voor lucht-verwarming machine 85 ° C voor convectie radiator, de hitte is geconcentreerd in het menselijk lichaam voordeel hoogte (lager dan 2 meter), 80% energiebesparing in vergelijking met traditionele elektrische verwarming methode;

3, ruimtebesparend: lucht kan de machine te leggen van de leidingen voor water onder de vloer, warme ruimte besparen, en kan worden gebruikt met verschillende decoratieve stijlen;

4, op de lange termijn duurzaamheid: de lucht kan worden gebruikt voor het verwarmen van de machine begraven in de metro, geen schalen, geen corrosie, geen schade, de levensduur en de synchronisatie van het gebouw. Vergeleken met traditionele centrale airconditioning en radiator Verwarming, worden kosten voor onderhoud en vervanging geëlimineerd.

5, veilig en betrouwbaar: de kamer met de verwarming in de winter is beter luchtdicht, als u gas verwarming producten te gebruiken, zal er een risico van koolmonoxidevergiftiging en lucht warmtepomp verwarming niet hoeft te vrezen voor dergelijke problemen.

6, een breed scala aan toepassingen: producten kunnen worden gebruikt in fabrieken, hotels, scholen, ziekenhuizen, schoonheidssalons, Baden centra, Villa's en andere huisgebruik.

De prijs van ruwe natuurlijke gas gas verwarming stijgt. De prijs van aardgas een jaar geleden kan niet worden vergeleken met de huidige prijs. Echter aardgas de prijzen in de toekomst duurder zal zijn, en de trend zal alleen maar toenemen. Geconfronteerd met de huidige situatie van stijgende prijzen van aardgas en bindende voorschriften voor het bouwen van behoud van energie, en omdat de lucht energie verwarming is meer dan 30% energiezuiniger dan traditionele branden aardgas verwarming, het is een trend van geworden verwarming gebruik.