Fotovoltaïsche module en installatiegids voor installatie van zonne-montagebeugels voor metalen dak

- Jul 27, 2018-

Stalen dakconstructie in kleur

Bij de installatie van een systeem voor fotovoltaïsche energieopwekking zijn het dak gedistribueerde stroomopwekkingssysteem en de grondcentrale in verschillende vormen geïnstalleerd. Xiaobian laat u kennismaken met de indeling van componenten van het stalen dak in kleur:

De locatie van de voormalige PV-generator op het dak:

1. Dakconstructie (vaste bevestigingsbeugel van soalr om waterdicht te maken).

2, de afstand, richting, grootte afstand.

3, dakstructuur, componentregeling.

4. Vermijd schaduwverduistering.

Kleur stalen dakconstructie

1. Het type van het kleurenstaaldak wordt hoofdzakelijk verdeeld in hoekig type, verticaal sluitend type en laddertype structuur.

2, kleur stalen dak armatuur vorm

Trapeziumvormige kleur stalen dak installatie vorm

Hoekige kleur stalen dakconstructie

Stalen daktype kleur stalen dak installatie vorm

3, doe een goede baan van waterdichting

Zorg er bij het installeren van een PV-systeem voor dat deze wordt geïnstalleerd zonder het dak te beschadigen. Daken met waterdichte lagen moeten stoten vermijden en waterdichte stalen daken moeten waterbestendige lijm of rubberen pads gebruiken voor ponsen.

De belangrijkste punten die aandacht moeten schenken aan de opstelling van componenten

1. De oriëntatie van de beugel en de nok en het dakpaneel

Zonne-montagebeugel Kiel en dakpaneel verticaal

Tijdens het installatieproces staat de PV-ondersteuningskiel loodrecht op de dakhelling om de glijdende kracht te verminderen.

Steunkiel langs de hellingrichting (niet aanbevolen)

2, de lengte en breedte van de solar montagebeugels componenten

Tijdens de installatie bepaalt het onderdeel de lengte en breedte van het onderdeel volgens het dakoppervlak. Wanneer de lange zijde van het onderdeel loodrecht op de kiel staat, worden de kosten van de bracket bewaard. Bewaar de breedte van de draadbaan tijdens de installatie.

3, kleur stalen dakbelasting

Onder normale omstandigheden zal de fotovoltaïsche energiecentrale op de staalconstructie het gewicht van 15 kilogram per vierkante meter verhogen. Het dak van de grootschalige commerciële onderneming heeft over het algemeen de tekeningen van het oorspronkelijke ontwerpinstituut. Als we de tekeningen vóór de inspectie kunnen verkrijgen, kunnen we meer te weten komen over de dakconstructie en elektrische structuur. gedistribueerd. Controleer of de dakbelasting voldoet aan de installatievereisten door te tekenen, de ontwerpwaarde van de constante belasting in de ontwerpspecificatie van het gebouw te controleren en of aanvullende belastingen, zoals pijpen, hangende uitrusting, dakbedekkingen, enz., En de constante te bepalen belasting, naast het dakgewicht. Is er een marge om een PV-installatie te installeren?