Fotovoltaïsche krachtcentrale - Ontwerp van batterijbehuizingen voor zonne-energie

- Aug 17, 2018-

1. Ontwerp van montagebeugel voor zonnepanelen

De op zonne-energie gemonteerde PV-beugels worden over het algemeen gebruikt in verschillende straatlantaarns, tuinverlichting, snelwegcamera's, zonne-energie, enz., En het ontwerp vereist de lengte en breedte van de zonnecelmodule, de positie van de bevestigingsgaten op de achterkant van de batterijconstructie, de steek van de opening, enz. Begrijp de optimale kantelhoek van de zonnecelmodule in gebruik of de gecorrigeerde optimale kantelhoek bepaald in het systeemontwerp. De ontwerpbeugel kan worden ontworpen met de kantelhoek vast, de azimuthoek instelbaar, de kantelhoek en de azimuthoek instelbaar. Wacht. Het montuurmateriaal van de beugel is meestal gemaakt van plat vierkant staal of hoekstaal en de verticale kolom is gemaakt van ronde stalen buis. De grootte en de dikte van het materiaal worden bepaald aan de hand van de grootte en het gewicht van het paneel en het oppervlak wordt besproeid of geplateerd.

2, het ontwerp van de solar dak montagebeugel

Het ontwerp van de dakmontagebeugels voor zonnepanelen moet worden uitgevoerd volgens verschillende dakconstructies. Voor de hellende daken kunnen de beugels parallel aan de hellingen van het dak worden ontworpen. De hoogte van de zonne-montagebeugels ligt op ongeveer 10 cm afstand van het dakoppervlak om de ventilatie en warmteafvoer van de zonnecelmodules te vergemakkelijken. De hoek is ontworpen om een lage voorste en achterste hoge haak te zijn om te voldoen aan de maximale capaciteit voor het ontvangen van zonne-energie van de accu. Het platte dak is in het algemeen ontworpen als een driehoekige beugel. De hoek van het schuine oppervlak van de beugel is de best ontvangende kantelhoek van de zonnecel. Zoek naar een foto om te zien.

Fotovoltaïsche krachtcentrale - ontwerp van batterijbeugels is zo simpel als dat!

Als de bevestigingsbeugel van de betonnen cementfundering op het dak wordt gebruikt, is het noodzakelijk om de waterdichte laag van het dak bloot te leggen en het betonoppervlak te verbuigen. Het beste is om het staal in het dakbeton te vinden en het vervolgens te lassen met de ingebedde bouten in de fundering. Wanneer de stalen staaf niet kan worden gelast, moet het dakoppervlak van het basisdeel ongelijk zijn, moet de adhesie van het dakoppervlak aan de betonnen fundering worden vergroot en moet het beschadigde deel van de waterdichte daklaag worden onderworpen aan secundaire waterdichte behandeling .

Voor daken die niet als betonnen fundering kunnen worden gebruikt, worden de batterijcomponenten meestal direct via punthaken bevestigd. De bevestiging van de beugels vereist een draadkabelspanner (of draad) en bevestigingsmethode voor beugelverlenging. De opening tussen de onderkant van de batterijcomponent van de driehoekige beugel bevindt zich op meer dan 15 cm van het dakoppervlak om te voorkomen dat het dakoppervlak modderig spat op het glasoppervlak van de batterijcomponent wanneer het regent, wat vuil is voor het componentglas .

De PV-zonnedakcomponentbeugel kan gemaakt zijn van gehoekt staal of een op maat gemaakt onderdeel om een speciaal staalgestempeld constructiedeel te bevestigen.

Triangle bracket entity diagram

Staal gestanste structurele delen vaste batterijassemblage

3, het ontwerp van de grond vierkante matrix beugel

De fotovoltaïsche dragers voor de grond zijn over het algemeen driehoekige beugels van hoekstaal. De basis is een cementbetonnen fundering. De vierkante array-componenten zijn op twee manieren gerangschikt: horizontale opstelling en longitudinale opstelling. Horizontale opstelling plaatst over het algemeen 3 ~ 5 batterijmodules in elke kolom, verticaal gerangschikt. Plaats 2 tot 4 batterijpakketten per blok. De specifieke afmetingen van de beugel moeten worden bepaald volgens de specificaties en opstelling van de geselecteerde batterijcomponenten.