Wat is de rol van de steunbalken voor fotovoltaïsche zonnepanelen?

- Aug 31, 2018-

De zonnepaneelmontagebeugel heeft tot taak de fotovoltaïsche module te beschermen tegen 30 jaar schade zoals licht, corrosie en wind. Er zijn veel materialen voor de montagebeugel voor zonne-energie, de speciale fotovoltaïsche montagelaag voor zonnepanelen, het materiaal is koolstofstaal Q235, gebruikmakend van het thermisch verzinkproces, de gemiddelde galvanisatiedikte is 65 μm, de standaarddikte van de steundikte van de zonnesteun kan worden gelijk aan of groter dan 2,5 mm, drukbestendigheid, anti-wind, Corrosieweerstand is zeer goed. Om kosten te besparen, gebruiken sommige bedrijven hoekijzer als bracket. Na een lange tijd is de beugel gemakkelijk te roesten en te vervormen.

De verbinding tussen de zonnesteunbeugels moet worden samengesteld met moeren en connectoren en sommige bedrijven gebruiken de soldeersamenstelling direct, die gemakkelijk kan worden afgebroken en in de loop van de tijd kan instorten. De beugel die wordt geassembleerd door de moer en het verbindingsstuk kan eenvoudig worden gedemonteerd en de lasconstructie moet worden afgesneden om te worden verwijderd, wat de belangen van de gebruiker beïnvloedt. Laten we het hebben over contragewichten. De meest gebruikelijke op de markt van vandaag zijn betonnen pijlers, staalconstructies en chemische ankerbouten.

Huishoudens gebruiken over het algemeen betonnen pieren die zijn geïnstalleerd om te voldoen aan de installatienormen van de fotovoltaïsche industrie als tegengewicht, meestal een vierkante, stevige cementpier. Sommige bedrijven negeren eenvoudigweg de nationale normen en gebruiken direct de uitbreidingsbouten om de beugels op het dak te bevestigen. Dit vernietigt niet alleen de waterdichte laag van het dak, maar maakt ook na een lange tijd de expansiebouten los. Weer anderen gebruiken holle betonnen pijlers die niet aan de norm voldoen. Veel nieuws over het afschrapen en laten vallen van een bepaald fotovoltaïsch paneel van de zon veroorzaakte een bepaald economisch verlies, in principe is dit het geval, dus de beugel en het contragewicht zijn erg belangrijk voor de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen.