Fotovoltaïsch Solarrackingprofiel

- Jul 02, 2018-

De wereldwijde energiecrisis heeft de snelle ontwikkeling van de nieuwe energiesector bevorderd en zonne-energie is de belangrijkste basisenergiebron voor alle soorten hernieuwbare energie; daarom is het een technologie voor zonne-energieopwekking die zonnestraling omzet in elektriciteit, dat wil zeggen dat de fotovoltaïsche industrie meer is ontwikkeld. In het oude concept omvatte de fotovoltaïsche industrie voornamelijk de productieketen van zonnemodules, besturingsapparaten en omvormers en andere productieketens voor elektrische besturingscomponenten.

De voordelen van een solarrackingt-systeem in zonnepaneelondersteuning zijn veel meer dan eenvoudige productie en installatie. Zonnepanelen kunnen ook flexibel worden verplaatst op basis van zonnestralen en seizoenen. Net zoals bij het installeren, kan de helling van elk zonnepaneel worden aangepast door de bevestigingen aan verschillende lichtinvallen te bevestigen. De zonnepanelen kunnen nauwkeurig worden vastgezet in de aangegeven positie door ze opnieuw vast te draaien. Fotovoltaïsche zonne-dragers zijn speciale beugels die zijn ontworpen voor het plaatsen, monteren en bevestigen van zonnepanelen in systemen voor fotovoltaïsche zonne-energieopwekking. Het algemene materiaal is aluminiumlegering, koolstofstaal en roestvrij staal.
Een van de belangrijkste kenmerken van elk type componenten voor het assembleren van PV-componenten componentencomponenten is de weersbestendigheid. Deze solaire montagestructuur moet solide en betrouwbaar zijn, bestand tegen atmosferische erosie, windbelastingen en andere externe effecten. Veilige en betrouwbare installatie, om het maximale gebruik van de minimale installatiekosten te bereiken, bijna onderhoudsvrij, betrouwbaar onderhoud, dit zijn belangrijke factoren om te overwegen bij het maken van keuzes. De oplossing gebruikt hoge slijtmaterialen om windbelastingen en andere corrosieve effecten te weerstaan. Uitgebreid gebruik van anodisatie van aluminiumlegeringen, super dikke thermisch verzinken, roestvrij staal, anti-uv veroudering en andere technische processen om de levensduur van de montagebeugel voor zonne-energie en het volgen van zonne-energie te garanderen. [1]

De maximale windweerstandscapaciteit van de montagebeugels voor zonne-energie is 216 km / h en de maximale windweerstand van de ondersteuning voor zonne-tracking is 150 km / uur (meer dan 13 tyfoons). De enkelassige volgondersteuning voor zonne-energie en de dubbele as-trackingondersteuning op zonne-energie vertegenwoordigen het nieuwe systeem voor de montage van zonnepanelen. Vergeleken met de traditionele vaste montagebeugels voor zonne-energie (hetzelfde aantal zonnepanelen), kan dit de stroomopwekking van zonnemodules aanzienlijk vergroten. Het gebruik van solaire enkelassige tracking-bracketingscomponenten kan de stroomopwekking met 25% verhogen, en dubbele assen van zonne-energie kunnen zelfs met 40% -60% toenemen.