Voorzorgsmaatregelen voor installatie van zonnedaksteun

- Jun 30, 2020-

Stop met werken bij stormachtig weer. Zonnecelmodules kunnen in de wind worden gevangen en u vallen.
Zonnecelmodules die nog nooit op één trede zijn geweest of op het glasoppervlak zitten. Het glas kan breken, wat schokken of lichamelijk letsel kan veroorzaken. De module kan ook stoppen met het opwekken van elektriciteit.


Gebruik altijd componenten om extra beugels voor zonnecelmodules te leveren. Het gebruik van zwakkere onderdelen, zoals te korte schroeven, is gevaarlijk en kan de zonnemodule of op en neer veroorzaken.


Gebruik altijd het voorgeschreven gereedschap. De zonnecelmodule of installatie kan vallen als de installatie niet sterk genoeg is, bijvoorbeeld als de onderdelen niet voldoende zijn vastgedraaid.


Er worden geen onderdelen gewijzigd of gesneden. Dit is gevaarlijk. Er is geen garantie voor veiligheid.
Het product moet talent installeren en behouden. Voorkom dat onbevoegd personeel uit de buurt van de zonnemodule blijft


Puntcontrole
Bepaal de installatie van windbelastingen ter plaatse. Neem contact op met uw plaatselijke gebouw- en veiligheidsafdeling voor speciale vereisten. Zorg ervoor dat de dakconstructie de installatie van fotovoltaïsche arrays kan ondersteunen, veroorzaakt door levende en dode belastingen.


Installeer indien mogelijk zonnecelmodules op het zuiden. Het is ook mogelijk om iets te installeren, hoewel de hoeveelheid opgewekte elektriciteit lager zal zijn.


installatie stappen
Bepaal de locatie van de dakhaak volgens uw ontwerp.
Dakhaken mogen niet tegen dakpannen worden gedrukt. Maak het plat. Vul indien nodig de dakhaak met hout.
Gebruik indien nodig een haakse slijper en hamer gesneden concave tegels om het punt waar de dakhaak wordt gepasseerd te bedekken. (Waarschuwing! Vaste dakhaakladders kunnen niet worden gebruikt, deze extreme puntbelasting kan de tegel eronder beschadigen.


Installeer de dakhaak. Je tracks bestaan ​​uit verschillende lengtes, altijd beginnend met het kortste stuk. De montagerails zitten los op het dak en gebruiken t-schroef.


Bevestigingsarmatuur
Installeer verbindingen om meerdere rails met elkaar te verbinden. Voorgemonteerde rails aan de achterkant van schuifkoppeling. Zet de eerste bout vast. Schuif vervolgens de rail naar beneden om hem te splitsen. Draai bij het samenkomen de bouten vast. De verbinding is compleet. De grotere kloof wordt gesuggereerd in railverbindingen. Laat een opening achter, de breedte van een vinger.
Plaats de onderste rij van de eerste module. Het glijdende uiteinde klemt de module en de stropdas vast. Installeer de middelste clip aan het einde van de clip.


Clip installatie
Installeer de module door één module naar beneden te schuiven. Versnel de middelste clip. Installeer andere componenten en clip op deze manier. Bewaar zelfs de module.