PV zonnestelsel installatieproces

- Dec 19, 2018-

1. on-site enquête, systeem tekeningen verschijnen, recordgegevens in detail, de route richting, macht toegangspunten, observeren en voorbereiden op de volgende plan en materiële.


2. producten gedetailleerd onderdeel plaatsing, Stichting, bill van materialen, route oriëntatie, toegangsplan en elektriciteitsdistributie tekeningen.


3, vliegtuig volgens de tekeningen te doen de basis van de zonne-ondersteuning bevestigingsbeugel, klaar voor ingesloten onderdelen, cement, zand, schimmel, Stichting opgraving tools, prestatiemetingsprogramma's. De Stichting is strikt overeenkomstig de nauwkeurigheidsvoorschriften van de tekeningen, de intensiteit wordt uitgevoerd, en de meting wordt meerdere malen herhaald tijdens het productieproces om te voorkomen dat de verplaatsing, stortingsdatum, condensatie en andere redenen veroorzaakt door temperatuur, weer, etc., en de Stichting kan niet worden gebruikt. De elementaire onderhoud is op zijn plaats om ervoor te zorgen dat de sterkte van de stolling voldoet aan de eisen voor gebruik.


4. Selecteer materialen volgens de materiële lijst, aandacht besteden aan de materiële model specificaties moeten voldoen aan de eisen voor gebruik en controleren van de hoeveelheid van de materialen volgens de tekeningen.


5, materiële aanvaarding, elektrische materialen nodig om onmiddellijk te controleren van de hoeveelheid, model, en volgens het milieu van de site om te zien als u nodig hebt om aan te vullen, tijdige aanvulling terug te brengen. De zonnepaneel montage beugel moet Controleer de hoeveelheid, de grootte en de precisie van de verwerking van elk deel van de fabrikant om ervoor te zorgen dat er geen installatie achter de scène.


6, zonnepaneel montage beugel installatiestappen:


Installatiegereedschappen: vlakke kruiskopschroevendraaier (van elk één grootte), moersleutel, tangen, hydraulische tangen, kabel klem, draad-stripper, mes, metaalzaag,


1) Installeer de voorste base, het kan niet worden vastgesteld, het is handig voor de volgende aanpassing.


2) na het installeren van de kolom, kan niet het worden vastgesteld.


3) Installeer de geneigd lichtbundel. Voordat u de geneigd lichtbundel installeert, een neutrale lijn voor de geneigd balk tekenen en eraan aan het ene uiteinde van de voorste base. Het achterste uiteinde niet is vastgesteld.


4) de diagonale balk-ondersteuning installeren en repareren aan het ene uiteinde van de achterste pijler.


5) niveau van de achterste kolom en aanpassen van de eerste en de laatste rij van het instrument met het instrument, dan verbinden hen met de draden als de referentielijn, aanpassen van de andere haken en corrigeren. Sluit de eerste en laatste beugel schuine balk en de geneigd balk ondersteunt, niveau, en verbinding maken met de draad als de referentielijn. Sluit elk van de geneigd lichtbundel en de ondersteuning van geneigd lichtbundel draai de schroeven.


6) Installeer de lichtbundel, meten van de lichtbundel plaats en herstellen van de lichtbundel met een vaste lengte-object als een verwijzing.


7. Installeer de solalr montage onderdelen, eerst nemen de lengte van het zonnepaneel montage structuren, berekenen van de positie van het middenstuk en installeren vanaf het midden aan de twee uiteinden. Het eerste stuk moet het niveau gebruiken om ervoor te zorgen dat de onderdelen moeten plat, eerst installeren het onderste uiteinde en vervolgens installeren van het bovenste uiteinde, enzovoort.


8. lijn erectie gemalen of overhead volgens de site milieu, bereiden van tevoren materialen (elektrische paal, hoepel, U-vormige kaart, wig klem, en tik op klem, aluminium band, stalen strand, Grondanker, pull rod, draadsnijden pijp, kabel hoepel, katrol, draad, haak, PVC pijp, draad, bout cutter), om ervoor te zorgen soepele installatie.


9, de onderdelen zetten de lijn, de kabel in de zonnepaneel ondersteuning beugel, de meting is het dienstig mag niet te kort.


10. het installeren van de distributie-vak redelijk plan van de interne componenten van de doos distributie, zorgen dat het in overeenstemming zijn met het toegangsplan tekening, zorgen de bedrading is handig, de interne bedrading is glad, het aantal is duidelijk, de kabel anders dan de isolatielaag niet wordt blootgesteld, en de M4-connector goed is aangesloten