Dakzonnepanelen

- Dec 05, 2019-

Zonnepaneelpakketten zijn hot items en hoewel ze minder kosten dan geïnstalleerde geprefabriceerde panelen, zijn ze nog steeds erg duur. De beste manier om te profiteren van zonne-energie is om uw eigen dakzonnepaneel te bouwen .

We zijn ons allemaal bewust van de machtscrisis die dreigt en het nieuws zit vol met energiebijeenkomsten en milieuproblemen die met de dag erger worden. We willen allemaal ons steentje bijdragen, maar groen gaan is een uitgave die de meeste mensen niet kunnen betalen. Als u uw eigen zonnepanelen zou kunnen bouwen voor minder dan tweehonderd dollar, zou u het verschil willen maken?

3 manieren om nog meer te besparen met zonne-energie

1. Ze bouwen en goedkopere componenten inkopen.

Hoewel het u ongeveer $ 200 kost om een paneel te bouwen als u alle componenten bij uw lokale hardware store hebt gekocht, kunt u de prijs verlagen door goedkopere componenten te kopen. Het duurste item in een paneel zijn de zonnecellen, die u op verschillende veilingsites opgeknapt of 'kapot' kunt kopen. Gebroken cellen werken nog steeds en zullen een lading produceren, zelfs als ze misvormd zijn.

2. Bouwen om te verkopen voor winst.

Er is een groeiende markt van mensen die goedkope zonnepanelen willen vinden en bereid zijn te betalen voor zelfgemaakte panelen van goede kwaliteit. Met de mogelijkheid om panelen te bouwen, kun je profiteren van deze zeer lucratieve industrie. Panelen bouwen voor ongeveer $ 175 en ze verkopen voor $ 350 zal resulteren in een verhoging van 100%. Een geweldige bijzaak om thuis te beginnen.

3. Ontvang belastingkredieten en profiteer van prikkels

De overheid biedt belastingkortingen aan voor iedereen die zonne- of windenergie-apparaten in hun huizen installeert. U kunt lokale prikkels onderzoeken om uw korting te verhogen tot ongeveer 50%.