Selectie en het gebruik van zonne-ondersteuningssystemen deel 2

- Jul 29, 2018-

3. technische analyse van nieuwe zonne-stalen structurele steun

Op dit moment is het gebruik van zonne-montagebeugels hoek staal steeds meer beperkingen. De belangrijkste reden is dat de huidige staalkwaliteit ongelijk is. De installatie vereist een heleboel on-site boren, maar het staal is eenvoudig te roesten na het boren, dus er moet een nieuw type van beugel gebruiken. Vervang deze punthaken om corrosie te verminderen en de levensduur te verlengen.

De hoofdstructuur van de nieuwe zonne-beugel:

1) gevormde koud gevormde dunwandige stalen beugel structuur systeem. Gevormde koud gevormde dunwandige stalen is een verzonnen lichte stalen structurele systeem dat massaproductie, geassembleerd snel en volledig droog worden kan. Het heeft de kenmerken van minder stalen consumptie, tijdbesparende bouw en arbeid. De beugel van de staalconstructie van de geprofileerde koud gevormde dunwandige stalen structuur systeem is om te vormen van een structurele skelet door het staal koud gevormde dunwandige fabriek gevormde builen op de bouwplaats, en vervolgens de installatie van de batterij-deelvenster te vormen een integraal fotovoltaïsche array.

2) fabriek geprefabriceerde integraal stalen beugel systeem. De fabriek geprefabriceerde stalen structuur frame met gordingen hoeft alleen te monteren en bevestigen de beugel-module op de bouwplaats op website en installeer het paneel van de batterij om te vormen van de gehele fotovoltaïsche array. De constructie snelheid is snel en is geschikt voor grootschalige krachtcentrales. De installatievereisten van deze beugel staalconstructie zijn extreem hoog. Het staal gebruikt over het algemeen heeft de beste kwaliteit, de oppervlaktebehandeling proces is uiterst uitstekend, en het moet volledig worden gecommuniceerd met de fabrikant van de PV-module tevoren om perfecte montage en samenwerking.

3) beam-kolom frame gordijn muur fotovoltaïsche support structuur systeem. De fotovoltaïsche vliesgevel is geschikt voor de beam-kolom frame staalconstructie beugel systeem. De structuur is licht in gewicht en betrouwbaar in de structuur. Vanwege haar kleine laterale stijfheid, wanneer de hoogte van de structuur hoog is of de laaghoogte groot is, is zijdelingse steun vereist voor het vormen van de steun-framestructuur. In het ontwerp van hoogbouw fotovoltaïsche gordijn wall, de gemeenschappelijke stalen structuur en de cast-in-place ingesloten onderdelen vormen een gemengde structuur die verbetert de algehele structuur kunnen weerstaan zijdelingse verplaatsing en vermindert de hoeveelheid staal gebruikt, waardoor de totale kosten.

4. installatie van nieuwe koud gevormde dunwandige zonnepaneel montage beugel componenten:

1) aansluiting van staal structurele leden de nieuwe koud gevormde dun-muur zonne-ondersteuning is samengesteld uit verschillende prefab staal-kunststof hybride gewrichten. Deze staal-kunststof hybride gewrichten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen worden aangepast aan verschillende installatieomstandigheden. Het kiezen van de verbinding vorm en wijze van de hybride-component is een belangrijk onderdeel van het algemene structurele ontwerp.

2) beugel en Stichting verbinding de nieuwe koud gevormde dunwandige zonne-bevestigingsbeugel heeft lichter gewicht en meer gaten van de installatie. Over het algemeen gebaseerd op onafhankelijke stichting, zijn gewapend beton koppeling balken vereist indien nodig. Strip stichtingen of kris-kras stichtingen kunnen worden gebruikt voor plaatsen met slechte geologische omstandigheden, en de Stichting vlot niet zo veel mogelijk wordt gebruikt. Alle bovenbenen zijn scharnierend, terwijl de ingesloten onderdelen verkrijgbaar met optionele toevoegingen of vooraf ingesloten bouten voor waterdichte beton zijn. Beide soorten kolom benen zijn eenvoudig in de verwerking, handig in de bouw en goede prestaties.

3) beugel truss verbinding installatie knooppunt heeft drie vormen: stijve gezamenlijke, draaibare en semi-rigide verbinding. Alle drie verbindingsmethoden hebben kant en klare modulaire knooppunten. De scharnierende structuur is eenvoudig, en de productie en de installatie zijn meest geschikte. In de winderige omgeving is horizontale ondersteuning of diagonale schoren echter vereist om de muur voorzien van horizontale belasting en bieden extra stijfheid. Als de steun niet beschikbaar is, moet de pakking tussen de balk en de kolom net worden gemaakt. De semi-rigide verbinding is eenvoudiger dan de bouw van de starre verbinding, en heeft betere prestaties scharnier. Omdat het moeilijk te controleren wegens haar arbeidskrachten, moet worden gecombineerd met ervaring praktisch worden aangenomen. Het veld verbinding is over het algemeen eerst gelast met bouten en gelast aan beide uiteinden.