Zonne-montage steun beugel onderhoud methode

- Aug 30, 2018-

Er zijn twee algemene methoden voor het classificeren van zonnepaneel ondersteuning component haken, één is ingedeeld door materiaal en anderzijds door de installatie. Verschillende classificaties bepalen hoe de behandeling wordt afgehandeld tijdens het onderhoudsproces.

Volgens de materiële indeling, kan het worden verdeeld in aluminiumlegering zonnepaneel montage beugels, stalen zonne-montagebeugels en niet-metalen zonne-haken. Non-metal haken minder vaak worden gebruikt, en de eerste twee typen zijn gemeenschappelijk.

Aluminiumlegering zonnepaneel Montagebeugel: goede prestaties van de anti-corrosie, in principe geen onderhoud in later gebruik, hoge mechanische sterkte; het nadeel is dat de prijs duurder is, en het is gebruikt voor gedistribueerde fabrieksinstallaties dak of familie dak met dragende eisen.

Onderhoud focus: speciale aandacht moet worden besteed aan de fabriek en de installatie. Bijvoorbeeld, de aluminiumlegering is niet een volledige aluminiumlegering. Het kan worden doped met andere materialen, zodat de stabiliteit en corrosie weerstand zal sterk worden verminderd. Het is gemakkelijk te veroorzaken van veiligheidsrisico's en veroorzaken de beugel te storten.

Stalen beugel: meestal volbad gegalvaniseerd, de mechanische sterkte is algemeen, de prestaties van de anti-corrosie is slecht, en het bedrag van het onderhoud in het latere gebruik is niet klein. Het voordeel is dat de prijs geschikt, geschikt voor grote-gebied installatie is.

Onderhoud focus: Controleer zorgvuldig de bout verbinding en lassen tussen de i-vormig symbool en het i-vormig symbool, zal er een verbindingsfout, losse bouten en lacunes in het lassen tussen de ik-balken. De bovenstaande problemen zal veroorzaken de componenten te storten.


Volgens de installatiemethode, het is ook verdeeld in twee categorieën, het eerste type is een vaste fotovoltaïsche ondersteuning en het tweede type is een type van de spatiëring ondersteuning van fotovoltaïsche zonne-paneel.

Stationaire: De PV-matrix doet niet draaien met veranderingen in de invalshoek van de zon, ontvangst van zonnestraling op een vaste wijze;

Onderhoud focus: stabiele structuur, lage kosten en weinig onderhoud in de latere fase;

Tracking: Het wil vergroten van zonnestraling door het bijhouden van de zonne-hoogte en het Azimut. Vanuit het perspectief van de elektriciteitsproductie met de efficiëntie van het fotovoltaïsche systeem, het type spatiëring heeft een hogere jaarlijkse gemiddelde aantal uren zonneschijn dan het vaste type en het bestedingspercentage van de zonne-energie is hoog, maar het type spatiëring is voorafgaande investeringskosten hoog.

Onderhoud focus: in vergelijking met de vaste beugel, de tracking-beugel heeft een hoge hoogte, die moeilijk is te reinigen en onderhouden, en de kosten zal verhogen. Daarom, verminderen van het percentage mislukkingen tijdens ontwerp en de installatie is de focus van het onderhoud.