Solar Roof Mounts - 5 dingen om te weten

- Dec 04, 2019-

Zonnedakbevestigingen (ook bekend als zonnepaneelsystemen op het dak) zijn veruit de meest populaire zonne-oplossing voor hoge energierekeningen en worden ondersteund door geweldige kortingen en 25-jarige garanties. Uw dak is echter vrij belangrijk, dus u wilt volledig op de hoogte zijn van wat een zonnepaneelsysteem voor u en uw dak betekent. Hier zijn enkele veelgestelde vragen & amp; Om te beginnen.

1. Wat zijn de belangrijkste factoren om te bepalen of een dak geschikt is voor zonne-energie?

Er zijn twee echt belangrijke vereisten waaraan uw dak moet voldoen. Men heeft te maken met de richting waarin het staat en zijn toegang tot zonlicht overdag. De andere is de kans dat uw dak uw zonnedakmontage zal overleven (30+ jaar). Als uw dak niet in uitstekende staat is, is dit het moment om het te vervangen of te repareren. Voordat u installeert, zal een professionele zonneconsultant uw dak inspecteren en bepalen of uw dak moet worden gerepareerd of vervangen en of het extra gewicht van de rekken en zonnepanelen kan dragen (ten minste 4 pond per vierkante voet).

2. Welke soorten daken zijn het beste voor het installeren van een zonnedakbevestiging?

Geen enkel daktype zal u diskwalificeren om op zonne-energie te gaan. Zonne-installatiebedrijven hebben met succes zonnedakbevestigingen geïnstalleerd op daken van metaal, asfalt, tegels, leisteen en grind. Het is moeilijk om te generaliseren welk type dak het beste is, omdat het varieert per individuele situatie, gebouwtype, bouwhoogte, klimaat en seismische factoren.

3. Wat zijn mijn opties voor een dakmontage?

Er zijn twee basistypen: geballast en doordringend. Ballastpanelen, die vooral geschikt zijn voor platte daken, worden door gewichten tegen uw dak gehouden. Op deze manier bieden ze minimale verstoring van het dak. Indringende zonnepaneelsystemen zijn bevestigd aan uw dak, waardoor ze geschikter zijn voor situaties waarin wind of seismische omstandigheden meer stabiliteit vereisen. Doordringende zonnedakbevestigingen kunnen uw dakgarantie beïnvloeden; in het algemeen niet geballast. Een goede zonne-adviseur kan de voor- en nadelen van elk voor uw specifieke situatie uiteenzetten.

4. Hoeveel dakruimte neemt een zonnepaneelsysteem in beslag?

De grootte van uw systeem hangt in grote mate af van uw energieverbruik, hoeveel u wilt compenseren met zonne-energie en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Een gemiddeld woonsysteem is over het algemeen tussen 400-700 vierkante voet. Kleinere en meer onopvallende systemen (bijvoorbeeld voor een zonneterras of een garage) zijn echter ook mogelijk.

5. Welke kwalificaties moet mijn zonne-installatiebedrijf hebben?

Zoals bij alle zonne-installaties, moet uw installateur een goede reputatie hebben, geregistreerd zijn bij de BBB en over alle benodigde licenties voor zowel elektrisch als zonne-energie werk beschikken. Ervaring is een must, vooral in dakbedekking: zonne-installateurs die ervaring hebben als dakdekkers kunnen erop rekenen dat ze uw dak tijdens de installatie zorgvuldig behandelen.