Solar Steel Bracket Steel Type

- May 24, 2018-

Op dit moment zijn de meeste van de geselecteerde staalmaterialen, vanwege de eenvoudige structuur en het kleine volume van de fotovoltaïsche ondersteuningsstructuur op basis van de zon, hoofdzakelijk van licht constructiestaal en staalconstructies van staal met een kleine doorsnede.

Lichtgewicht constructiestaal: lichtgewicht constructiestaal verwijst voornamelijk naar rond staal, klein hoekstaal en dunwandig staal. Onder hen, wanneer het hoekstaal wordt gebruikt als een ondersteunend deel, kan de sterkte van het staalmateriaal beter worden benut, en wordt de installatie van de gehele beugel vergemakkelijkt. Wanneer het hoekstaal echter wordt gebruikt als een buig- en samendrukelement, is de gegenereerde vervorming relatief groot. Op dit moment is het hoekstaal van de nationale norm relatief klein in vergelijking met de beugel voor zonne-energie. Daarom zijn meer kleine stalen hoekmodellen nodig om zich aan te passen aan de zich snel ontwikkelende markt voor zonne-energie. De dunwandige stalen liggercomponenten gebruiken over het algemeen dunne stalen platen met een wanddikte van 1,5 tot 5 mm, en zijn vervaardigd in dunwandige staalproducten met verschillende doorsnedevormen en -afmetingen na koud te zijn gevormd of koudgewalst.

In vergelijking met warmgewalst profielstaal, in het geval van hetzelfde dwarsdoorsnedeoppervlak, kan de traagheidsstraal van het dunwandige staal worden verhoogd met 50-60%, en het traagheidsmoment van het profiel en het moment van weerstand kan 0.5-3 keer worden verhoogd, zodat de materialen redelijk kunnen worden gebruikt. De kracht, maar omdat de verwerking van dunwandig staal meestal in de fabriek is, kan de behoefte aan zeer precies boren worden afgestemd op het schroefgat achter het fotovoltaïsche paneel. Nadat de fabriek de boor verwerkt, kan deze gegalvaniseerd en roestbestendig zijn; wanneer het wordt getransporteerd naar de site voor installatie, vanwege het kleine stalen gedeelte, is het gereedschap moeilijk te bedienen en is de constructie moeilijk. Op dit moment kunnen de meeste batterijpanelen in China niet rechtstreeks worden verbonden met dunwandig staal, en ze hebben allemaal andere hulpfixatiestructuren nodig (zoals briketteren, enz.).

Gewoon staal constructiestaal: Gewoon constructiestaal maakt vaak gebruik van koolstof structureel staal of laag gelegeerd staal dat gemakkelijk te ruiken is en lage kosten heeft. Er zijn veel soorten dwarsprofielen. De veel gebruikte fotovoltaïsche energie omvat I-vormige, H-vormige, L-vormige en verschillende ontwerpvereisten. Geprofileerde sectie. De verwerkingsmethoden zijn ook divers. Onder hen is het gelaste staal gemaakt van stalen platen met verschillende diktes, en het staal wordt in de fabriek verwerkt en gelast volgens de ontwerpvereisten. Deze gietmethode kan worden berekend op basis van de kracht van verschillende structurele delen van het project voor fotovoltaïsche engineering en kan op verschillende locaties verschillend worden gebruikt. De dikte van de stalen plaat is redelijker dan die van het warmgewalste ééntraps gegoten product, dat meer geschikt is voor installatie ter plaatse en ook staalmaterialen kan besparen.