Spiraalvormige grondpaal Concrete Light Steel Villa Foundation Alternative

- Dec 27, 2019-

Welk soort fundering wordt aangenomen voor de lichte stalen villa, hangt af van de inherente omstandigheden, zoals de bodemgesteldheid, het lokale klimaat, het weer en de aardbevingsintensiteit onder de fundering van het huis dat wordt gebouwd. Natuurlijk moet ook rekening worden gehouden met de specifieke vereisten van de eigenaar voor de aardbevingsweerstand, windweerstand en sneeuwweerstand van het huis, en moet ook rekening worden gehouden met de bijbehorende lokale bouwinformatie, constructieomgeving, transport, arbeid en andere factoren.


In termen van bouwervaring in de afgelopen jaren zijn de eenvoudigste en meest betrouwbare en plaatfunderingen die geen hoge constructieniveaus vereisen, het meest bevorderlijk voor de installatie van lichte stalen kielen. Jinjiang-ambachtslieden geloven dat voor speciale plaatsen zoals wetlands, parken, natuurgebieden, bergen en de zee, het gebruik van spiraalvormige grondpalen wordt aanbevolen.


Verschillende spiraalvormige kegels zijn bevestigd op het bovenoppervlak van de spiraal met spiraalvormige palen. De punt van de spiraalvormige kegel is naar beneden gericht vanaf de centrale as van de spiraal. De naar beneden wijzende spiraalvormige conus kan bij het inschroeven een grotere diameter bieden. Druk, het inschroeven verloopt soepeler, het onderste oppervlak van de halve conus speelt een blokkerende rol wanneer deze wordt uitgetrokken en de uittrekweerstand is sterker. Als een nieuw type funderingstechnologie heeft het de kenmerken van eenvoudige installatie, gemakkelijke installatie, korte bouwperiode, lage afhankelijkheid van watervoorraden, weinig beïnvloed door veranderingen in het milieu, geen schade aan het natuurlijke bodemmilieu, gemakkelijk herstel en migratie, enz. en het toepassingsgebied ervan neemt geleidelijk toe. uitbreiden.


Spiraal gemalen stapel

Na het heet smeden van de metalen buis wordt een met een spiraalvormig mes gewikkelde buispaal gelast. De spiraalpaal bestaat hoofdzakelijk uit een heet gesmeed buislichaam, een spiraalvormig stuk en een verbindingsflens. Het spiraalvormige stuk en de flens zijn aan het buislichaam gelast en vervolgens wordt het geheel verwarmd. Verzinkt. Het wordt in de grond geschroefd door een speciaal spiraalvormig grondpaalaanspanapparaat, in plaats van de traditionele betonnen fundering, en de ladingdrager is bovenaan verbonden.


Spiraal gemalen stapels

De spiraalvormige grondpaal is een nieuw type funderingsbouwmateriaal en een deel ervan kan worden gebruikt ter vervanging van de traditionele gietconstructietechnologie voor gewapend beton, waardoor de fundering van het gebouw flexibeler en sneller wordt. Het bespaart bouwkosten zoals grondnivellering, afvalgrondbehandeling en graafwerkzaamheden en kan op grote schaal worden gebruikt in funderingsbouw in verschillende industrieën.


Structureel voordeel

Spiraalvormige grondpalen worden op een ingewikkelde manier in de grond gedreven, zodat de grond niet gemakkelijk te verliezen is en de omstandigheden van de grond zelf goed kunnen worden gebruikt. Vanuit het perspectief van de bladstructuur van de spiraalvormige grondpaal, heeft deze een goede weerstand tegen trekken en inbrengen.


2. Eenvoudig en efficiënt

Als een nieuw type funderingstechnologie hebben spiraalpalen uitstekende voordelen zoals een gemakkelijke constructie, korte cycli, weinig impact op de bouwomgeving, geen schade aan de lokale omgeving en gemakkelijke migratie en recycling.


3. Lage kosten

Vergeleken met betonnen steunbekisting, bundelen van stalen staven en gieten. Voor ingebedde ankerwapening, onderhoud, schimmelverwijdering en opvulling van de funderingsgrond is alleen de positionering en stapeling van de spiraalpaal nodig en kunnen materiaal- en arbeidskosten worden bespaard.


4. Constructie voor alle weersomstandigheden

Beïnvloed door de omgeving, kan het worden gebruikt in de meeste klimatologische omstandigheden, zoals regen, sneeuw en bevriezing.


5. Koolstofarme milieubescherming

Er is geen bouwafval en geen verlies tijdens het bouwproces en het kan worden aangepast aan de ontwerpvereisten zonder afval.