staande naad metalen dak zonnepaneel clip zonder dak waterdichte laag te vernietigen

- Dec 20, 2019-


Met de vooruitgang van technologie is het gebruik van zonne-energie relatief populair geworden. Voorheen werden die ongebruikelijke zonnepanelen gebruikelijk op de daken van verschillende gebouwen. Het plaatsen van zonnepanelen op verschillende daken is echter een probleem: de meeste methoden zijn zonnepanelen op het oppervlak te installeren door rechtstreeks gaten in het dak te boren, maar dit zal de waterdichtheid nadelig beïnvloeden.


De daken van zonnepanelen worden volgens conventionele methoden geïnstalleerd en de meeste waterdichtingssystemen vereisen frequent onderhoud. staande naad metalen dak zonnepaneel montage clip producten kunnen dit probleem mogelijk oplossen, laten zonnepanelen en waterdichte twee niet-storende systemen worden genoemd.


staande naad metalen dak zonnepaneel clip kan zonnepanelen installeren zonder de waterdichte laag te beschadigen. Zoals weergegeven in de figuur is de structuur niet ingewikkeld en is er geen boorconstructie vereist. De zonne-verlichtingsplaat bevindt zich op het dak door te "klemmen".


Tijdens het constructieproces heeft de montageclip van het metalen dak met zonnepaneel met staande naad geen schroeven of andere apparatuur nodig, het heeft alleen een sleutel nodig om te voltooien. En vanwege de eenvoudige structuur zijn de aanschafkosten relatief laag en is de bouwsnelheid snel. Het is veel handiger voor het hoofd van het huishouden of het bouwteam.


Het unieke ontwerp van niet-penetrerende glijpennen draagt bij aan de garantie van zonnepanelen - als het oppervlak beschadigd is, zal de fabrikant het product niet vervangen.


Staande naad metalen dak zonnepaneel montage clip kan ook worden gebruikt met L-beugels voor montage railsystemen in andere soorten PV-installaties.


Alle componenten van de AceCLAM A2 zijn beschikbaar om arbeidskosten te minimaliseren. Het unieke ontwerp is gepatenteerd. Met deze handige installatiemethode kan deze op elke positie van de naad worden geïnstalleerd. Volgens de eisen van de fabrikant is het product eenvoudig en snel te installeren en kan de positie op elk moment na de installatie worden aangepast. Roestvrij staal gekartelde boven- en onderflenzen zorgen voor een betrouwbare aanscherping.

Feedback sturen

Geschiedenis