De voor- en nadelen van concrete stichting zonne-montagebeugels!

- Jul 31, 2018-

De onafhankelijke stichting gewapend beton

■ de definitie:

Een onafhankelijke stichting van gewapend beton is respectievelijk gerangschikt onder de voorste en achterste pijlers van de steun van het zonnepaneel en is samengesteld uit een fundamentele bodemplaat (kussen) en een fundamentele korte kolom boven de bodemplaat. De bovenkant van de korte kolom is voorzien van een ingesloten deel (stalen plaat of anker bolt) verbonden met de bovenste zonne-montagebeugels, waarvoor een bepaalde diepte van begraven en een bepaalde basisareaal; de Stichting vloer is bezaaid met de bodem, en het gewicht van de Stichting en de Stichting bodem worden gecombineerd om te weerstaan de milieubelasting. De bovenste pull force, met een grotere basisareaal te verspreiden van de verticale belasting van de fotovoltaïsche steun naar beneden met de wrijving tussen de basis onder de bodem en de weerstand van de base kant en de bodem te weerstaan de horizontale belasting.

■ de voordelen:

Het transmissiepad is duidelijk, de kracht is betrouwbaar, het toepassingsgebied is breed, de bouw vereist geen speciale constructie machines, en de mogelijkheid om de horizontale lasten weerstaan is de sterkste en het bestand is tegen overstromingen en wind.

■ de nadelen:

Het normbedrag van gewapend beton is groot, kunstmatige, en het grondwerk opgraving en backfilling volume is groot, de bouwperiode is lang en de schade aan het milieu is groot. De beperkingen van deze Stichting zijn te groot en worden zelden gebruikt in hedendaagse fotovoltaïsche elektrische centrales.


Gewapend beton strip Stichting

■ Definitie

Door het instellen van de Stichting balk tussen de voorste en achterste kolommen van de zonne-montagebeugels, de Stichting centrum van de zwaartekracht tussen de voorste en achterste kolommen wordt verplaatst, en de fundamentele anti-omslaan kracht arm is verhoogd, en de fotovoltaïsche ondersteuning moment omslaan kan worden bestreden door het eigen gewicht alleen tegen de windbelasting; de Stichting van de strip heeft een groot contactoppervlak met de bodem van de Stichting en is geschikt voor gebieden waar de site relatief plat en de grondwaterstand is is laag. Omdat het oppervlak van de Stichting relatief groot is, de diepte is over het algemeen tussen 200 en 300 mm.

■ de voordelen:

De opgraving van het grondwerk is klein, geen speciale constructie hulpmiddelen nodig zijn, en het bouwproces is eenvoudig.

■ de nadelen:

Het vereist een groot gebied van veldniveau, die een grote impact op het milieu, een grote vraag naar beton en een lange aanhoudingspe-riode heeft, die veel arbeid vereisen. De diepte van de Stichting is niet genoeg om te weerstaan aan overstromingen.