De huidige situatie van de ontwikkeling van de marktindustrie van zonne-energie beugel

- May 24, 2018-

In de afgelopen jaren is het inzicht van de gebruiker in de beugel voor zonne-energie sterk verbeterd, de vorm van de beugel voor zonne-energie kan zeer complex zijn, de productie-uitrusting en technologie zijn eenvoudig, de eenmalige investering is klein, het paard is snel, de organisatie is flexibel, de lengte, breedte en dikte zijn optioneel en de eerste hoeveelheid is niet beperkt; het productoppervlak is glad en de maatnauwkeurigheid is hoog. Met dezelfde vorm en grootte van dezelfde sectie kan het metaal 15-50% worden bespaard, hoewel de eenheidsprijs hoger is dan de warmgewalste sectie, maar de kosten van het project zijn nog steeds lager dan het gebruikelijke materiaal. Deze kenmerken bepalen zijn sterke vitaliteit en de ondersteuning van zonne-energie zal worden verwelkomd door de verschillende industrieën en afdelingen van de nationale naameconomie. Het is een onweerstaanbare trend dat de grote markt van warmgewalst staal zal worden vervangen door op zonne-energie werkende steigers.


De markt voor ondersteuning van zonne-energie in China heeft een groot potentieel en brede perspectieven, maar de nadruk moet liggen op de ontwikkeling van nieuwe technologie, hoogwaardige, hoogwaardige zonne-ondersteuning en het onderzoek van procestechnologie op het gebied van koudbuigproductie. Het ontwikkelen, ontwikkelen, introduceren en verwerken van nieuwe technologie en apparatuur, inclusief de zachtheid van het internationale fronttechnologieniveau. Koude buigeenheden, enzovoort, en haast u niet om vooruit te komen, deel te nemen aan laag-niveau duplicatie van constructie. Hoe we deze gelegenheid aangrijpen om de zonne-energiesteun de industrie gezonder en effectiever te maken, is een goed idee om over na te denken. We moeten uit vijf aspecten plannen, een is om de markt van zonne-energiesteun te ontwikkelen volgens de nationale omstandigheden van ons land, en de twee is om een set compleet en geavanceerd standaardsysteem op te zetten voor de ondersteuning van Tai Yang, en drie om de apparatuurtechnologie te verbeteren. De vier zijn om het niveau van technologiemanagement te verbeteren; de vijf dienen als leidraad voor de rationalisatie van de ontwikkeling van steun op zonne-energie in China.


Vanwege de snelle ontwikkeling van de Chinese staalindustrie, vooral de verhouding van strip en strip tot 41,46%, heeft het voldoende grondstoffen voor de ontwikkeling van zonne-energiesteun geleverd en de toename van de hoeveelheid plaat en strip zal onvermijdelijk de ontwikkeling bevorderen van de diepe verwerkende industrie. In het toepassingsgebied worden de voordelen van de ondersteuning van zonne-energie door de gebruikers steeds meer erkend. Het behoort tot de efficiënte staalsectie van de economische sectie, en kan het metaal 15-30% besparen, de investering is minder, de productie is flexibel, het kan aan de eisen van de gebruikers voldoen, en het toont zijn unieke superioriteit in de ontwikkeling van de gepersonaliseerde markt. De brede toepassing van op zonne-energie werkende steigers om warmgewalste profielen en andere soorten te vervangen, is een onweerstaanbare trend geworden.


Tegenwoordig is het aantal ondersteunde materialen op zonne-energie dat wordt gebruikt in roestvrij staal van China, gegalvaniseerde plaat, hoge sterkte en super hoog laag gelegeerd staal zeer klein en de vraagingang is erg klein. Op dit moment zijn er weinig scaffolds op zonne-energie. Veel producten zijn nog steeds leeg en sommigen kunnen alleen op de toegang rekenen om ze aan te vullen. Het jaarlijkse verbruik van gegalvaniseerde zonne-energie-ondersteuningen voor luxe bussen is bijvoorbeeld minstens enkele duizenden tonnen, en nu worden de importproducten vooral gebruikt en blijft de vraag stijgen. De ontwikkeling van de ondersteuningsindustrie voor zonne-energie in China heeft ook problemen zoals het onopgeloste systeemprobleem, de concurrentie in de marktconcurrentie, het negatieve effect van minder samenwerking, het gebrek aan marktontwikkeling, de achterlijkheid van technische uitrusting en het niet-matchen van de eenheden, die de gezonde ontwikkeling van de ondersteuningsindustrie voor zonne-energie in China hebben beperkt.