De feiten over de kosten van zonne-energie

- Dec 30, 2019-

De levensbehoeften zijn water, voedsel, kleding, onderdak en ja, elektriciteit. Het feit is dat deze grondstoffen letterlijk vereist zijn. Elektriciteit, of het nu afkomstig is van een batterij, generator of geleverd door het lokale energiebedrijf, we hebben het bijna allemaal nodig. Aan het begin van de 19e eeuw en het begin van het industriële tijdperk deed elektriciteit het werk van veel mensen en bracht het ons tot leven. Van apparaten, apparatuur en industriële machines is het de drijvende kracht geweest die de technologie van onze samenleving naar een nieuw niveau heeft gebracht. Denk maar aan wat ons leven zou zijn zonder elektriciteit. Geen lichten, computers, tv, internet en andere communicatie. De afgelopen 100 jaar waren we sterk afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals steenkool en olie. Het gebruik van deze bronnen heeft echter een hoge prijs gekost. Broeikasgassen en klimaatverandering zijn het bijproduct waarmee we worden geconfronteerd als gevolg van het gebruik ervan. We staan op het punt waar we de gevolgen van onze zorgeloze acties niet langer kunnen negeren. De nadruk ligt nu op nieuwe bronnen die alternatieve milieuvriendelijke oplossingen bieden voor het soort energie dat we nodig hebben en gebruiken.

Het begin van het tijdperk van de zonne-energie is nabij. Zonne-energie wordt geassimileerd in onze gebouwen, huizen en omgeving. Staats- en federale mandaten dwingen de energiebedrijven om een groeiend percentage stroom uit alternatieve bronnen te leveren. Onafhankelijke bedrijven bouwen grote zonnepanelen om te voorzien in de behoefte aan schone alternatieve energie, aangezien de vraag het aanbod bijna overtreft. In de afgelopen twintig jaar is de productie van zonnepanelen naar state of the art ontwerpen gebracht, aangedreven door voortdurend onderzoek en ontwikkeling. De grote vraag is ... Wat kost zonne-energie om deze technologie te gebruiken? Er zijn verschillende primaire elementen die de kosten bepalen.


Voorgemonteerde arrays kunnen ongeveer $ 12 per watt of ongeveer $ 900 kosten. Het gebruik van een professionele installatie van zonnepanelen voor kleine toepassingen is bereid om te besteden in de buurt van $ 20k om te beginnen. Dit omvat basisuitrusting en een compleet systeem. Afhankelijk van uw elektriciteitsvereisten kan een middelgroot systeem u $ 25k opleveren. Als u een grotere vraag naar stroom heeft voor een groot huis, draait het systeem ongeveer $ 50k.

Als je in dit artikel zo ver bent gekomen, heb je misschien al besloten dat zonne-energie buiten je budget valt. Ja, de kosten lijken extreem hoog voor uw doelstelling om uw energiekosten te verlagen en groen te worden. Houd er rekening mee dat de kosten per installatie zijn en eenmalige kosten zijn. Het gebruik van deze geavanceerde technologie heeft enkele nadelen omdat het nieuw is en nog steeds wordt ontwikkeld en verbeterd. Bovendien worden deze kosten weerspiegeld in de kosten van professioneel geïnstalleerde systemen. Om de beschikbare tijd te verlengen is er stroom beschikbaar en de duur van componenten van de installatie van zonnepanelen, het hele systeem is ontworpen om te werken met apparaten die energiezuinig zijn.

De aard van zonnepanelen kan kwetsbaar zijn en onderhoud is een belangrijke factor om bewust van te zijn. Zonnepanelen zijn gevoelig voor stof en andere lichtremmende obstakels. Bij het productieproces wordt rekening gehouden met alle inspanningen om duurzaamheid en de hoogste betrouwbaarheidsnormen te garanderen. Het verkrijgen van de hoogste efficiëntie van zonnepanelen vereist de juiste plaatsing ten opzichte van de zon binnen bepaalde geografische gebieden. Het meeste uit uw investering halen zal helpen door samen te werken met een gerenommeerd zonne-energiebedrijf om uw installatie te doen.

Het opwekken van elektriciteit met zonne-energie kost bijna niets, met uitzondering van onderhoud en installatie. Elektrische energie kan bijna oneindig worden geproduceerd, zolang de zon maar schijnt met zonnepaneelsystemen. Vergelijk deze factor met de realiteit van installaties voor de opwekking van kolen en olie die nauwlettend moeten worden gevolgd en onderhouden om hun klanten van stroom te voorzien. Gezien deze keuzes, lijkt het logisch om zonne-energie te gebruiken als primaire elektriciteitsbron voor onze behoeften.

Rekening houdend met alle factoren die samenhangen met de kosten van zonne-energie, kan het er zeer onredelijk uitzien. Aan de andere kant blijft de voortdurende prijs van het gebruik van kolen en olie stijgen. Ter vergelijking: het met zonne-energie bespaarde geld en de voordelen ervan wegen ruimschoots op tegen de kosten van het gebruik van fossiele brandstoffen voor energie. Kun je zeggen dat fossiele brandstoffen milieuvriendelijk, veilig en schoon zijn? Zonne-energie voldoet duidelijk aan al deze zorgen en meer. Naties en regeringen wegen zwaar de voordelen af in het licht van de opwarming van de aarde. De kosten van zonne-energie zullen naar beneden worden geduwd naarmate de huidige trend om zonne-energie te gebruiken aan kracht wint. Er is hier op aarde een unieke synergie met ons zonnestelsel en de zon, de ultieme energiebron. Hoewel planten de mogelijkheid hebben om fotosynthese te gebruiken om de energie van de zon vast te leggen en te gebruiken, stellen onze technologie en zorg voor onze planeet ons in staat hetzelfde te doen met behulp van verschillende methoden.