Dezelfde PV-zonnecomponenten Waarom is er meer sneeuw in de sneeuw?

- Jan 18, 2019-

1. Hetzelfde project, dezelfde componenten voor montage op zonne-energie, dezelfde montage-steunen voor zonne-energie, waarom is er meer sneeuw in de sneeuw?

A: De sneeuw die in de wind is gewikkeld als het sneeuwt, kan deze situatie veroorzaken vanwege de verschillende stofverdeling op het componentpaneel.


2. Bewaking van de omvormer toont aan dat er helemaal elektriciteit is en dat er helemaal geen elektriciteit is. Wat is de reden? Hoeveel mogelijkheden?


A: Virtuele verbinding of intern circuit van omvormer.


U kunt de twee sets DC-lijnparen vervangen. Als er een probleem is dat overeenkomt met deze groep lijnen, controleert u de reeks van deze groep lijnen. Als de scène niet kan worden opgelost, kunt u direct contact opnemen met de aftersalesverwerking.


3. Welk effect heeft een fotovoltaïsch systeem op een heel systeem?


A: De meest directe impact is de vermindering van de stroomopwekking in het systeem.


4, 22 250w boards, plus 2 260w boards? (260w bij gebruik voor 250w, 22 + 2, open circuit voltage is lager dan 1000v, ongeacht het kleine verlies van economische waarde)


A: De uitvoer iv-kenmerken van het bord zijn anders, wat de prestaties van het bord zal beïnvloeden. Het is het beste om dat niet te doen