Ben je echt duidelijk over de standaard van zonnepanelen?

- Aug 06, 2018-

De dakmontagebeugel voor zonnepanelen is gemaakt van een thermisch verzinkte koolstofstalen beugel en het geheel is op de aluminiumlegering bevestigd met behulp van een achterplaat of een klem. De bevestigingsmiddelen zijn gemaakt van roestvrij staal. De beugel is ontworpen om bestand te zijn tegen een windbestendigheid van 30 m / s, waardoor langdurig buitengebruik verzekerd is.

Ten eerste de materiaal- en prestatie-eisen:

1. Materiaalvereisten: Het hoofdmateriaal van de geselecteerde staalconstructie voor zonne-energie is Q235B en de lasstaaf is elektrode uit de E43-serie.

2, mechanische eigenschappen eisen: de geselecteerde staalconstructie van de belangrijkste materiaal treksterkte, rek, vloeipunt, koude buigtest en andere mechanische eigenschappen moeten voldoen aan de "koolstof structureel staal" (GB / T700-2007) gerelateerde bepalingen.

3. Vereisten voor chemische samenstelling: Het gehalte aan koolstof, zwavel, fosfor en andere chemische elementen van het geselecteerde hoofdmateriaal van de staalconstructie moet voldoen aan de relevante bepalingen van "Carbon Structural Steel" (GB / T700-2007).

Ten tweede, de roestverwijderingsmethode en vereisten voor het verwijderen van roest:

1. De stalen onderdelen voor zonne-energie-afrastering moeten aan het oppervlak worden behandeld. De ontkalkingsmethode en de ontroestingsklasse moeten voldoen aan de relevante bepalingen van de huidige nationale norm "Corrosie- en ontroestingsgraad van het staaloppervlak vóór het verven" (GB8923-88).

2. Ontkalkingsmethode: staalcomponenten kunnen worden gestraald door stralen of kogelstralen. Als chemische roestverwijdering wordt gebruikt, moet de behandelingsvloeistof met twee of meer functies voor het verwijderen van roest, fosfateren en passiveren worden gebruikt. Het voldoet aan de huidige nationale norm "Algemene technische voorwaarden voor multifunctionele oppervlaktebehandelingsvloeistoffen voor staal" (GB / T 12612-2005).

3. Ontkalkingniveau: Het ontroestingsniveau moet voldoen aan de vereiste Sa2 1/2.

Ten derde, anti-corrosie eisen:

1. De staalcomponent keurt de anti-corrosiemethode van metaal beschermende laag goed. De stalen beugels van de solar-montagestructuur zijn allemaal thermisch verzinkt en de thermisch verzinken moet voldoen aan de relevante eisen van de technische vereisten en experimentele methoden voor het thermisch verzinken van met metaal beklede stalen onderdelen (GB / T13912-2002) gegalvaniseerde laag De dikte is niet minder dan 80 μm.

2, detectie van galvanisatiedikte: de dikte van de gegalvaniseerde laag wordt getest volgens de "Technische vereisten en experimentele methoden voor thermisch verzinken laag van met staal beklede metalen onderdelen".

3. Volbad verzinken anti-vervorming maatregelen: Adopteer een redelijke anti-vervorming verzinken regeling om voor de hand liggende vervorming van de componenten na thermisch verzinken.

Ten vierde, aluminiumlegering materiaal

1, materiaalvereisten: het materiaal is over het algemeen geselecteerd 6061 of 6063.

2. Mechanische prestatie-eisen: De kwaliteit, chemische samenstelling en mechanische eigenschappen van de geselecteerde aluminium profielen moeten voldoen aan de relevante bepalingen van GB5237.1.

3, de oppervlaktebehandeling moet voldoen aan de technische eisen, in lijn met GB5237.2-2004 "aluminium bouwprofielen deel 2: anodiseren, gekleurde profielen."

4. De verschijningskwaliteit van het profiel voldoet aan de bepalingen van GB5237.2-2004. Het oppervlak van het profiel moet netjes en glad zijn en er mogen geen ernstige defecten zoals scheuren, afschilfering, corrosie en luchtbellen optreden.