Deze punten zal bepalen of uw PV-installatie is gekwalificeerd!

- Sep 01, 2018-

Een goede thuis PV-energiecentrale heeft twee belangrijke kenmerken: hoogvermogen generatie en stabiele werking.

En dergelijke een goede thuis fotovoltaïsche energiecentrale heeft twee stichtingen:

1. kwaliteit productkwaliteit;

2. kwalitatief hoogwaardige installatie en werking en onderhoudsdiensten;

Vandaag wil ik kennismaken met u de factoren van uitsluiting van apparatuur, het gebruik van de eenvoudigste en meest intuïtieve methode vast te stellen de kwaliteit van gedistribueerde PV installatie in één oogopslag, wij vooral beoordelen uit vier aspecten:

1, routering

Als u wilt installeren van een gedistribueerde PV-systeem, moet u kabels verbinden. Voor hoge kwaliteit bouw, moet de bedrading worden netjes en regelmatig. Bovendien zal de kabel buiten de kabel, die zowel mooi en beschermt de kabel worden geïnstalleerd. De route is een norm voor inspectie en bouw, maar het is niet een harde indicator. De route zal in principe niet van invloed zijn op de elektriciteitsproductie, maar het kan test de sterkte van de partij van de bouw.

2, occlusie

De onderdelen tussen een PV-matrix in de reeks zijn gekoppeld, en occlusie is van invloed op de hoeveelheid stroom die door de volledige array wordt gegenereerd. Bijvoorbeeld, als een PV-matrix 6 onderdelen, is als deel van een van de onderdelen grijs als gevolg van occlusie is, zal de elektriciteitsproductie van de zes onderdelen worden beïnvloed. Daarnaast kan occlusie hete vlekken veroorzaken op de componenten en schade toebrengen aan de onderdelen.

3, de helling van de installatie

De zonne-haken Montagebeugel van de vergadering is een zeer ingewikkeld probleem, en het is onmogelijk om te beoordelen met het blote oog of de helling van de component de optimale Knikhoek is. Echter, als de helling van de componenten van uw systeem te groot is, je moet voorzichtig, en de windweerstand van dit systeem is zorgwekkend.

4. certificaat van overeenstemming

Gekwalificeerde producten zijn een voorwaarde voor het waarborgen van de elektriciteitsproductie systeem. De producten van regelmatige fabrikanten hebben de fabriek-certificaat van overeenstemming en de verzekering kwaliteitsdocumenten. Bovendien of de component heeft een serieel getal of of de omvormer heeft een naamplaatje is ook een bericht om te controleren of het product van een regelmatige fabrikant is.

Is uw PV-elektriciteitscentrale gekwalificeerd? Snel vergelijken ze volgens de bovenstaande 4 punten.