Drie stappen om het waterdichte probleem van het installeren van fotovoltaïsche energiecentrale op het dak op te lossen

- Sep 02, 2018-

Veel klanten willen een fotovoltaïsche krachtcentrale installeren, maar maken zich zorgen of het dak zal worden beschadigd en het dak zal lekken. Laten we delen hoe je waterdicht maakt.

Water- en warmte-isolatie

Met de promotie en popularisering van fotovoltaïsche systemen op het dak, hebben veel eigenaren een bepaald inzicht in de productie van fotovoltaïsche energie. Naast energiebesparing en milieubescherming, investeringsrendement, dakisolatie en andere zaken die iedereen aangaan, is fotovoltaïsche waterdichting ook een probleem waar veel eigenaren veel belang aan hechten. De fotovoltaïsche technologie op het dak is nu behoorlijk volwassen en de waterdichte maatregelen zijn uiteraard de basisvaardigheden van fotovoltaïsche energieopwekking op het dak.

Waterdichting is onderverdeeld in drie stappen:

De eerste stap: het dak boren, waterdichte silicone in en rond het gat injecteren en vervolgens de bout boren om de eerste waterdichte lijn te gieten.


Stap 2: Bedek het oppervlak van de montagegat met "water zonder lekken" om een tweede garantie te vormen.


De derde stap: het coaten van de bovenste laag van het water zonder het speciale materiaal voor technische waterdichtheid te lekken, om zo waterdicht te worden.