Wat zijn de voordelen van thuis-fotovoltaïsche verwarming?

- Sep 12, 2018-

1, het gebruik van het hele jaar: kan bereiken winter fotovoltaïsche verwarming (ook beschikbaar gedurende het hele jaar) en het hele jaar door badgebruik. Dit is een revolutionaire vooruitgang in fotovoltaïsche warmwatertoestellen en een belangrijke technologische doorbraak in fotovoltaïsche toepassingen;

2. Lage investering en lage kosten: de eenmalige investering van PV-verwarmingssysteem is duidelijk lager dan de initiële investering van centrale verwarming, brandstofkoolgestookte ketel, enz., En er is geen goedkeuring vereist. De dagelijkse bedrijfskosten zijn veel lager dan die van centrale verwarming onder dezelfde verwarmingstoestand. De met brandstof gestookte gasgestookte elektrische boiler is zelfs goedkoper dan de grondverwarming en airconditioning. Het kan ook de hele jaar door baden realiseren, wat het probleem oplost dat het systeem niet gebruikt wordt in de lente, zomer en herfst, en de apparatuurafschrijving wordt versneld.

Toepassing 3, 24 uur: Hoeveel dagen te gebruiken op basis van de temperatuur per jaar, u hoeft zich geen zorgen te maken over de hoge kosten van het gebruik van gasboilers of airconditioners en kunt u slechts 2 uur per dag openen, soms harde ondersteuning.

4, intelligente controle: de perfecte combinatie van fotovoltaïsche en elektriciteit, dynamische intelligente modus, dagelijkse kosten worden tot een minimum beperkt. Het fotovoltaïsche verwarmingsbadsysteem bestaat uit een fotovoltaïsch verwarmingssysteem op hoge temperatuur op het dak en een intelligent besturingssysteem voor de binnencomputer.

5, de instelling is eenvoudig: op veel plaatsen bij zonnig weer, 24 uur per dag om PV-verwarming te gebruiken. Als je denkt dat de kamer op een regenachtige dag of 's nachts een hogere temperatuur nodig heeft, kun je elektriciteit gebruiken om het weer aan te vullen. De toepassing van fotovoltaïsche breedbandtechnologie en technologie voor de omzetting van elektrische compensatiefrequenties maakt het voor fotovoltaïsche cellen mogelijk om tot 60% -95% van de energie in het hele systeem te gebruiken.

6, veilig en schoon en vrij van vervuiling: eenvoudig te bedienen, gemakkelijk voor ouderen en kinderen te gebruiken. Vermijd de ziekten veroorzaakt door de kou en creëer een nieuw leven dat gezond, comfortabel en warm is.