Wat zijn de functies van fotovoltaïsche stents?

- Sep 25, 2018-

Met de promotie van fotovoltaïsche energieopwekking is de kennis van fotovoltaïsche producten tegenwoordig ook noodzakelijk. Fotovoltaïsche steunblokken vormen een belangrijk onderdeel van veel fotovoltaïsche producten. Wat zijn de functies van ondersteuningsblokken voor fotovoltaïsche zonnepaneelmontagebeugels?
Met betrekking tot het plaatsen van fotovoltaïsche producten is een stabiele ondersteuningsstructuur voor PV-zonnepaneelopstellingen de grootste vraag, en het wijdverspreide gebruik van fotovoltaïsche PV-steun voor zonne-energiebundels is een onmisbaar onderdeel geworden van fotovoltaïsche producten. Om stabiele prestaties te verkrijgen, heeft de fotovoltaïsche bracket zelf echter de ondersteuning van accessoires nodig en is het drukblok aan de zijkant een belangrijk extra accessoire.

Fotovoltaïsche montagebeugels voor PV-solarpoorten staan bekend als "klemmen voor kristallijn siliciumpaneel", die zijn onderverdeeld in middelgrote drukblokken en zijwaartse drukblokken. In het fotovoltaïsche systeem op zonne-energie wordt de montageklem met kristallijn silicium PV zonnepaneel gebruikt om het zonnepaneel te installeren en te bevestigen. De specificatie van de fotovoltaïsche stent wordt bepaald door de grootte van het paneel met kristallijn silicium. De fotovoltaïsche zonnepaneelbevestigingsbeugelklem is vast verbonden met de speciale fotovoltaïsche bout en het accupaneel is stevig op de fotovoltaïsche beugel gemonteerd en de windweerstand is bijzonder sterk.
De rol van fotovoltaïsche montage op zonne-energie voor PV-solaires in het volledige systeem voor fotovoltaïsche energieopwekking is als volgt:
Ten eerste, om de onderdeelbeugel te fixeren, te voorkomen dat de beugel wordt verplaatst en ervoor te zorgen dat het onderdeel soepel is geïnstalleerd;

Ten tweede kan, volgens het ontwerpschema en belastingsgegevens, het redelijke gebruik van het drukblok voldoen aan de vereisten van windweerstand, treksterkte en vervorming;

Ten derde is het drukblok flexibeler dan de directe bevestigingsbout. Als het drukblok eenmaal moet worden verwijderd of verplaatst, kan het snel en gemakkelijk worden geconstrueerd;

Ten vierde, nadat de specificatie van het briketterenblok is bepaald, is het gemakkelijk om te voldoen aan de ontwerpvereisten gedurende de constructie, en het is niet eenvoudig om fluctuaties in de constructiekwaliteit te veroorzaken als gevolg van menselijke factoren.