Wat zijn de technische kenmerken van zonnedakbeugels?

- Nov 22, 2019-

Installatielocatie: schuin dak

Hellingshoek: parallel dak (10 ~ 60 graden)

Bouwhoogte: 20 m

Maximale windsnelheid: <60 m="">

Maximale sneeuwbelasting: <1,4kn>

Referentiestandaard: AS / NZS 1170 en andere internationale normen

Productmateriaal: hoge sterkte aluminiumlegering Al6005-T5 & roestvrij staal 304

Kleur: natuurlijke kleur of aangepast

Corrosiewerende behandeling: anodiseren en roestvrij staal

Kwaliteitsborging: 10 jaar garantie en 20 jaar levensduur

Installatie voordeel

1. Eenvoudige installatie. De diagonale montagedelen kunnen worden geladen vanuit elke positie van de extrusierail van aluminiumlegering en voorgemonteerd met de hoogte van het blok en de haak om installatietijd en kosten te minimaliseren.

Ten tweede, hoge duurzaamheid: met een 20-jarige levensduur en 10 jaar kwaliteitsgarantie als het ontwerpconcept, zijn alle structurele onderdelen roestvrij staal van hoge sterkte en geanodiseerd aluminium om een hoge duurzaamheid van het materiaal te garanderen.

3. Om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Het Swiss Solar Hellend dakbeugelsysteem is ontworpen door ervaren ingenieurs om extreme weersomstandigheden te weerstaan in overeenstemming met AS / NZS 1170 en andere internationaal geaccepteerde normen. De belangrijkste krachtdragende delen van het systeem hebben verschillende tests ondergaan om hun structurele draagkracht te waarborgen.

4. Brede toepasbaarheid. Het Zwitserse op zonne-energie hellende dakbeugelsysteem is geschikt voor de installatie van verschillende universele zonnepanelen voor frames op verschillende soorten daken in de bestaande markt, van kleine zonnesystemen tot grote en zelfs meerdere megawatt-systemen. Servicegebied.