Wat is een spiraalvormige grondpaal?

- Feb 12, 2020-

Spiraal geslepen stapel

Het oppervlak van de warmgesmede metalen buis is gelast met een spiraalgewonden buispaal. De spiraal bestaat uit een warmgesmeed buislichaam, een spiraalstuk en een aansluitflens. Verzinkt. Het wordt in de grond geschroefd door een speciale schroefpaal-spaninrichting, in plaats van de originele betonnen fundering, en de bovenkant is verbonden met de belasting.

Spiraalvormige grondpalen

Spiraalvormige grondpaal is een nieuw type basisbouwmateriaal en een deel ervan kan worden gebruikt om de traditionele giettechnologie voor het gieten van gewapend beton te vervangen, waardoor de fundering van het gebouw flexibeler en sneller wordt. Het bespaart constructiekosten zoals grondnivellering, behandeling van afvalgrond en ontgraving en kan op grote schaal worden gebruikt in funderingsconstructies in verschillende industrieën.

Structureel voordeel

De spiraalvormige grondpaal wordt op een ingewikkelde manier de grond in gedreven, waardoor de grond niet gemakkelijk los te maken is en de bodemomstandigheden zelf goed te benutten zijn. Vanuit het perspectief van de bladstructuur van de spiraalvormige grondpaal, heeft het een goede weerstand tegen tekenen en invoegen van grip.

2. Eenvoudig en efficiënt

Als een nieuw type funderingstechnologie hebben spiraalpalen uitstekende voordelen, zoals gemakkelijke constructie, korte cycli, weinig impact op de bouwomgeving, geen schade aan de lokale omgeving en gemakkelijke migratie en recycling.

3. Lage kosten

Vergeleken met betonnen steunbekisting, bundelen en gieten van stalen staven. Voor ingebedde ankerwapening, onderhoud, malverwijdering en opvullen van funderingsgrond zijn alleen de positionering en heien van de spiraalpaal nodig en kunnen materiaal- en arbeidskosten worden bespaard.

4. Constructie voor alle weersomstandigheden

Beïnvloed door de omgeving, kan het worden gebruikt in de meeste klimatologische omstandigheden, zoals regen, sneeuw en bevriezing.